2777
2789
عنوان

راهنمایی 🙏🙏🙏🙏🙏

72 بازدید | 9 پست

دوستان من امشب از ته دل خواستم خدا جوابمو تو ی موضوع مهم تو قران بده از ایه 102 سوره صافات اومد تا اخر صفحه تو رو خدا هرچی میخونم نمیفهمم ینی چی، کسی میتونه بگه جواب خدا ب من چیه🙏🙏🙏خاهش میکنم اگ میدونین کمکم کنید

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫
عکسشو بزار بی زحمت الان قران دم دستمون نیست😂🥲👍

بدبختانه من ی داداش معلول دارم گوشیمو از رو پله ها پرت کرد دوربینش خرابه ولی الان تایپ میکنم معنی رو 

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فَلَمَّا بَلَغَ مَعَهُ السَّعْيَ قَالَ يَا بُنَيَّ إِنِّي أَرَى فِي الْمَنَامِ أَنِّي أَذْبَحُكَ فَانْظُرْ مَاذَا تَرَى قَالَ يَا أَبَتِ افْعَلْ مَا تُؤْمَرُ سَتَجِدُنِي إِنْ شَاءَ اللَّهُ مِنَ الصَّابِرِينَ ﴿۱۰۲﴾و وقتى با او به جايگاه سعى رسيد گفت اى پسرك من من در خواب [چنين] مى ‏بينم كه تو را سر مى برم پس ببين چه به نظرت مى ‏آيد گفت اى پدر من آنچه را مامورى بكن ان شاء الله مرا از شكيبايان خواهى يافت (۱۰۲) فَلَمَّا أَسْلَمَا وَتَلَّهُ لِلْجَبِينِ ﴿۱۰۳﴾پس وقتى هر دو تن دردادند [و همديگر را بدرود گفتند] و [پسر] را به پيشانى بر خاك افكند (۱۰۳) وَنَادَيْنَاهُ أَنْ يَا إِبْرَاهِيمُ ﴿۱۰۴﴾او را ندا داديم كه اى ابراهيم (۱۰۴) قَدْ صَدَّقْتَ الرُّؤْيَا إِنَّا كَذَلِكَ نَجْزِي الْمُحْسِنِينَ ﴿۱۰۵﴾رؤيا[ى خود] را حقيقت بخشيدى ما نيكوكاران را چنين پاداش مى‏ دهيم (۱۰۵) إِنَّ هَذَا لَهُوَ الْبَلَاءُ الْمُبِينُ ﴿۱۰۶﴾راستى كه اين همان آزمايش آشكار بود (۱۰۶) وَفَدَيْنَاهُ بِذِبْحٍ عَظِيمٍ ﴿۱۰۷﴾و او را در ازاى قربانى بزرگى باز رهانيديم (۱۰۷) وَتَرَكْنَا عَلَيْهِ فِي الْآخِرِينَ ﴿۱۰۸﴾و در [ميان] آيندگان براى او [آوازه نيك] به جاى گذاشتيم (۱۰۸) سَلَامٌ عَلَى إِبْرَاهِيمَ ﴿۱۰۹﴾درود بر ابراهيم (۱۰۹) كَذَلِكَ نَجْزِي الْمُحْسِنِينَ ﴿۱۱۰﴾نيكوكاران را چنين پاداش مى‏ دهيم (۱۱۰) إِنَّهُ مِنْ عِبَادِنَا الْمُؤْمِنِينَ ﴿۱۱۱﴾در حقيقت او از بندگان با ايمان ما بود (۱۱۱)

باشه

گذاشتم

فَلَمَّا بَلَغَ مَعَهُ السَّعْيَ قَالَ يَا بُنَيَّ إِنِّي أَرَى فِي الْمَنَامِ أَنِّي أَذْبَحُكَ فَا ...

حالا بگو موضوعت درمورد چی بوده

درمورد کار بوده یا خونه یا مشکل خانوادگی یا بیماری‌...

حالا بگو موضوعت درمورد چی بودهدرمورد کار بوده یا خونه یا مشکل خانوادگی یا بیماری‌...

در مورد اینده ی حاجتی دارم از خدا خواستم امیدوار باشم یا نه امیدی هس یا ن

در مورد اینده ی حاجتی دارم از خدا خواستم امیدوار باشم یا نه امیدی هس یا ن

بنظر من داره میگه اون حاجتی ک خواستی بهت داده میشه اما باید امیدت ب خدا باشه چون یکم طول میکشه و اینکه باید حواستو جمع کنی  داره میگه ب نیتت میرسی منتها نماز روزه ات رو باید ب جا بخونی یا اینکه منظورش اینه ب دیگران خوبی کن و اینجوری صفات اخلاقی خوب رو ادامه بده ک در اینده برات کمک دهنده ست اگر همینطور ادامه بدی قطعا ب مرادت میرسی

اینجا گفته ب مرادت میرسی درصورتی ک همونطور ک بالا گفتم باشی البته این برداشت منه چون خودمم خیلی مثلا تعبیر میزنم یا فا. ل اینا میگیرم

بنظر من داره میگه اون حاجتی ک خواستی بهت داده میشه اما باید امیدت ب خدا باشه چون یکم طول میکشه و این ...

ممنونم عزیزم خیلی خوشحالم کردی خدا کنه همینطورباشه🥺