2777
2789
عنوان

خواب مادرم

101 بازدید | 11 پست

مامانم خواب دیده من با مادربزرگ مرحومم رفتیم بازار یه عالم رو ملافه ای خریدیم مادر بزرگم به همه میگه اینا رو برا من خریده 

میدونید تعبیرش چی میشه؟

خدایا دریا دریا شکرت

احتمالا میخای ازدواج کنی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاهلم

ااا دیگ نمبدونم 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

معمولا میگن فردی که به رحمت خدا رفته هدیه بده چیزی بیاره خیره و خوبی بهت میرسه 

مثلاً مادرم  موقعی که نوه دار میشه میبینهدپدربزرگم براش هدیه میاره حالا یا میوه یا طلا یا جعبه خالی که تعبیر ش برای خودم بود جنینم رشد متوقف شد 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
معمولا میگن فردی که به رحمت خدا رفته هدیه بده چیزی بیاره خیره و خوبی بهت میرسه مثلاً مادرم موقعی که ...

عزیزم انشالله جای نی نی مجدد سبز بشه ، خداروشکر پس تعبیر خوب داره 

خدایا دریا دریا شکرت
عزیزم انشالله جای نی نی مجدد سبز بشه ، خداروشکر پس تعبیر خوب داره

ممنون عزیز 

آره خیره شماهم صدقه بگذار کنار که خیالت راحت تر باشه   

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن