2777
2789
عنوان

کنکور فنی

481 بازدید | 8 پست

هر چی در مورد کنکور فنی رشته حسابداری میدونین و بلدین بگین،مخصوصا کسایی که سال های اخیر کنکور حسابداری دادن

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

یه خلاصه از هر فصل داشته باش بخون بعد برو تستاشو بزنسعی کن مرور زیاد داشته باشی تستای هرسالم یه نگاه ...

شما چه سالی کنکورشو دادی عزیزم؟

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال ۹۷ با رتبه ۴۰۰ کاردانی قبول شدمسال ۹۹ هم کنکور کارشناسی با رتبه ۲۴ قبول شدمنظام قدیم بودم

ممنون گل من چند تا سوال دارم ازت♥️

اون سالی که شما کنکور کاردانی دادین گرایش ها بودن یا حذف شده بودن؟راستی فکر کنم الان دیگه کنکور کارشناسی نباشه

میشه بگین چیکار کردین برای کنکور کاردانی؟کلا چند ماه خوندین؟همه کتاب هارو خوندین؟کدوم کتاب هارو کلا حذف کردین و نخوندین؟کتاب تستتون چی بود؟راستی کتاب های ریاضی شیمی فیزیک داشتین اون موقع؟

با یک سال خوندن میشه رتبه برتر شد؟

اره بابا با سه چار ماه بکوب خوندن بهترین رتبه و میاری بدون شک

ولی خودتو کلا ازاد کن منظورم ذهنته اصلا سمت گوشی و چه میدونم پسر و این چیزا نزار تمرکزتو صددرصد بزار رو درس بهترین رتبه و میاری ببین هیچ درسی و در کل خالی نزار اولویتت درسای تخصصیت باشه روزیم سه چار ساعت بخون برای عمومیا 

من کتاب قزوینی و خوندم

حقیقتا یادم نمیاد درسا عمومیم کدوما بودن

اره بابا با سه چار ماه بکوب خوندن بهترین رتبه و میاری بدون شکولی خودتو کلا ازاد کن منظورم ذهنته اصلا ...

ممنون عزیزم♥️من همش میگم نکنه تو یک سال نشه ۳ پایه رو باهم پیش برد-میترسم زمانم کم باشه