2777
2789
عنوان

همکار همسرم بهش گفته(خانمه)

207 بازدید | 14 پست

همکار همسرم تو شرکت بهش گفته 

خاطر تو برام عزیز بوده که فلان کار کردم وگرنه برام مهم نبوده

لحظه ای که بهم گفت چون خیلی عادی حرف تعریف میکرد و موضوع اصلیمون  اون کار بود واکنشی خاصی نشون ندادم ولی شوکه شدم و ذهنم درگیره 

نمیدونم حرفی باید بزنم در این خصوص یا بیخیال باشم؟

روابطشون صمیمیه همه همکارا

💜♾️

خیلی حرف خاصی نبوده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خانم هستم و کارمند راستش با همکارامم زیاد حرف میزنیم حدود ۶۰ نفریم عین خانواده...‌

بستگی به شوهرت داره و اگر خودت اون خانم را میشناسی و شناخت داری....ما محیط شهرمون خیلی بزرگ نیس همه همو میشناسن یه جورایی

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

من به شخصه مثلا مدیرکل مون برام عین برادر بزرگ تر هست و قبولش دارم خیلی صحبتا و مشکلات همکارا رو خبر داره و خاطرشم عزیزه واقعااا ولی خودش میگه خانم بسیار حساسه کسی سلامم میده سریع واکنش بد میده

من به شخصه مثلا مدیرکل مون برام عین برادر بزرگ تر هست و قبولش دارم خیلی صحبتا و مشکلات همکارا رو خبر ...

ممنون عزیزم بابت نظرت 

پس حرفی نمیزنم درموردش

💜♾️
ممنون عزیزم الان احساس بهتری دارم

عاره حساس نشووو اگر خانم درستی هست و به شوهرت اعتماد داری این چیزا عادیه....بلاخره ما ادم ها اونقدر که با همکار ارتباط داریم در طول روز با اقوام درجه اول مثل خواهر و برادر خودمون نیستیم....مثلا ما بارهااا از هم پول قرض کردیم این در حالیه که من برا پول به برادر خودم رو نمیندازم

عاره حساس نشووو اگر خانم درستی هست و به شوهرت اعتماد داری این چیزا عادیه....بلاخره ما ادم ها اونقدر ...

خآنم درستیه و بین همه همکارا با همسرم مهربون تر هست و خیلی هواشو داشته چون واقعا داره زحمت میکشه اونجا و فعاله

موقعیت کاری خانم بالاتره 

همسرم همه چیو بهم میگه برای همین اعتماد دارم بهش چون میتونست نگه اصلا بهم 

شاید این حرفا عادیه چون من همکار آقا نداشتم 

برام تازگی داره 

ممنون عزیزم ❤️

💜♾️