2777
2789
عنوان

اینجا نی‌ نی سایته😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 160 پست
منم ی بار گفتم خیلی خوشگل نیستم ول شرط می‌بندم کیوت تریم صورت و دارم دو نفر جز خوردن ریختن سرم 🤣 ان ...

چشم ندارن ببینن یکی از خودش تعریف میکنه ک زود میگن خودشیفته بخدا خیلی حسود پیدا میشه دیروز کاری کردن ک میخواس گریم بگیره 

گفتم خوش اندامم ریختن سرم😂اگه هستی بگو تا عکس انداممو بزارم ببین ب چی هیت دادن

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۱۱-۲۰۴۸۱۶_instagram_b2oo.jpg                                                                                                                                                      https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۱۱-۲۰۴۸۳۳_instagram_oxbj.jpg

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینجا نی نی سایته مردی ب زنش خیانت کنه همه بهش میگن عیا..ش و صد تا حرف خار و مادر دار بهش میگن ولی اگر زن خیانت کنه بهش میگن عزیزم توبه کن و ب همسرت بیشتر مهر بورز👍🏻😃

😂😂😂😂😂 وای تصور اینکه بهت گفتن بیجا کردی خوش هیکلی غلط کردی وقتی ما هیکلمون خوب نیست تو هیکلت خو ...

یعنی تا مرز گریه منو کشیدن خدا نشناسا😂بیا عکس انداممو بزارم ببین ب چی هیت دادن

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۱۱-۲۰۴۸۱۶_instagram_b2oo.jpg                                                                                                                                                      https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۱۱-۲۰۴۸۳۳_instagram_oxbj.jpg

اینجا نینی سایته تا یه تایپک پر بازدید میشه همه همون اتفاق براشون میفته تا همین یه هفته پیش هر روز شوهرشون میزد تو گوششون تا پر بازدید شن 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

چشم ندارن ببینن یکی از خودش تعریف میکنه ک زود میگن خودشیفته بخدا خیلی حسود پیدا میشه دیروز کاری کردن ...

حجی قبولت دارم بعدم اندام خوب از نظر هر کی فرق میکنه اندامت و بزاری اسکینی باشی میگن اح اح استخونی 

ت پر باشی میگن دیگ از مد افتاده اسکنی مده 🙄🙄🙄 

بعدم چرا گریه 

امیدوارم م ب کسی برنخوره این حرفم ول من آدما واقعی و هم جدی نمیگیرم چ برسه مجازی 

ن از تعریفشان خیلی خوشحال میشم ن از توهینشون خیلی ناراحت 

برای من اون لحظه صرفا ۴ تا کلمه تایپ شدن 

هستم اینجا حالا دوس داشتی عکسم بده نخواستی ک هیچ

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اینجا نینی سایته تنها جایی که تو امضا تا فیها خالدونه همو فحش میدن اخرشم میگن اگه بی ادبی در حد من نیستی باباااااااا مودب بابا با فرهنگگگ 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

یعنی تا مرز گریه منو کشیدن خدا نشناسا😂بیا عکس انداممو بزارم ببین ب چی هیت دادن

بابا حسودننننننن و عقده ای تحویلشون نگیر گریه چیه

اینجا نینی سایته تنها جایی که تو امضا تا فیها خالدونه همو فحش میدن اخرشم میگن اگه بی ادبی در حد من ن ...

بعد فکر میکنی طرف دهه ۹۰ هست و با امضا استوری بازی راه انداخته ...می بینی نه طرف ۴۰ سالشه 😂

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

این اندام خدایی چ مشکلی داره

مشگل ک نداره شما بگو چ ورزشی میری چند ساله میری؟ چند سالته کلا و اینکه ب منم کمک کن لاغر شم 🤣🤣🤣 شکم و چجوری اینجوری کردی 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.