2777
2789

ببینید یکی از دوستام توی پیامک های اصلی گوشی با یکی از دوستاش پیام رد و بدل کرده راجع به یه موضوعی

اگه سیمکارت به نام کسی بوده باشه که بخواد پرینت بگیره میشه متن پیام هارو خوند یا فقط اسم شخصی که باهاش پبام مبادله شده میوفته؟

داره روانی میشه😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دراوردن متن پیامک و شماره به دستور قضایی احتیاجه ولی میتونه پرینت مکالمات رو بگیره

اون واسه زمانیکه سیم کارت به اسم شخص نباشه باید بره از صاحب سیم شکایت کنه دستور قاضی بگیره 

اگه به اسم خودش باشه بدون حکم بهش مکالمات و پیامارو میدن 

اون واسه زمانیکه سیم کارت به اسم شخص نباشه باید بره از صاحب سیم شکایت کنه دستور قاضی بگیره اگه به اس ...

تا اونجاییکه من در جریانم برای گرفتن متن پیام باید دستور داشته باشی حتی اگه به نام باشه

تا اونجاییکه من در جریانم برای گرفتن متن پیام باید دستور داشته باشی حتی اگه به نام باشه

واسه من یه جریانی پیش اومده بود مفصله 

سیمم به نام بابام بود رفت مخابرات پیامارو گرفت بدون حکم

واسه من یه جریانی پیش اومده بود مفصله سیمم به نام بابام بود رفت مخابرات پیامارو گرفت بدون حکم

وای آجی دوساعته داریم‌تلفنی حرف میزنیم‌این دیوانه‌شد انقدر تو سر و کولش زد

هیچ راهی نداره‌که طرف نتونه‌متن پیام رو‌بخونه؟

مگه چیشده؟

دوستم با اجبار با نامزدش عقد میکنه این اواخر که اختلاف دارن بحث دادگاه و طلاق میاد وسط ، سیم کارتای نامزد رفیقم‌دست رفیقمه متوجه میشه نامزدش سه ساله با همسایه دیوار به دیوارشون که‌کاملا در جریان نامزدیشونه توی رابطست

رفیقم‌میره به عشقش اعتراف میکنه چندباری ام پیام رد و بدل کردن توی پیامکا نامزدشم نمیدونم چجوری ولی میفهمه و شماره ی پسره رو برمیداره میده به رفیقاش که هی همه زنگ بزنن بهش و خودشم زنگ میزنه به اون خط(نمیدونم چرا شاید میخواد ببینه دختره طرف یا پسر) 

چند روز بعد از رابطه ی رفیقم و عشقش، اینا درخواست طلاقشون قطعی میشه و نامزد رفیقم‌هنوز از چیزی خبر نداشته(تازه متوجه شده) دادگاهشونم سر برجه

نامزدش گفته توی دادگاه به همه میگم و آبروتونو میبرم و به بابات میگم و ...

دوستمم دیوونه شده 

دوستم با اجبار با نامزدش عقد میکنه این اواخر که اختلاف دارن بحث دادگاه و طلاق میاد وسط ، سیم کارتای ...

دوستت می‌فهمه که نامزدش با کس دیگه رابطه داره؟

بعد می‌ره به عشق خودش اعتراف میکنه؟

فقط میتونم بگم به دوستت بگو تا زمانی که طلاق نگرفته ارتباطشو قطع کنه 

اگر میتونین خط پسره رو بدین دست یه دختر یکی از دوستای خودتون یا مثلاً ببین پسره خواهر داره بده دسته خواهرش 

که مثلاً شما با یه دختر داشتین چت میکردین

بعدم اگه خواستین اینکارو کنین دوباره با خط نامزدش هماهنگی نکنه که خراب بشه با یه خط دیگه که به نام کس دیگه ای باشه 

در کل اینا یه راهنمایی بود دوستت اشتباه کرده می‌تونه تو دادگاه بگه من دیدم نامزدم رفته سمت کس دیگه منم از حرصش رفتم به این پیام دادم یه جور باید خودشو تبرعه کنه 

دوستت می‌فهمه که نامزدش با کس دیگه رابطه داره؟بعد می‌ره به عشق خودش اعتراف میکنه؟فقط میتونم بگم به د ...

الان یه خط دیگه گرفته با اون خط با پسره صحبت میکنه ولی میگم نکنه روز دادگاه نامزدش همه چیو لو بده..

اون بیشتر از تبرعه نشدن از خونوادش میترسه

الان یه خط دیگه گرفته با اون خط با پسره صحبت میکنه ولی میگم نکنه روز دادگاه نامزدش همه چیو لو بده..ا ...

به دوستت بگو با یارو چت نکنه 

پسره هم اگه اینو دوست داره صبر کنه تا این طلاق بگیره که بعید می‌دونم بیاد بگیرتش

حتما پسره به خوانوادش میگه شک نکن

به دوستت بگو با یارو چت نکنه پسره هم اگه اینو دوست داره صبر کنه تا این طلاق بگیره که بعید می‌دونم بی ...

نمی‌دونم پناه بر خدا...

باهاش قرار گذاشتن روز دادگاه اگه نامزدش اعتراف کرد پسره زنگ بزنه به باباش دوستمو خواستگاری کنه