2777
2789

قدیما خیلی اینجا فضای بهتری داشت:) کاربرای خوبی مث قهوه تلخ و الینا قطع دسترسی شدن و کم کم کاربرای خوب و بدرد بخور تعلیق شدن همشون

هعی کاش برمیگشتیم عقب

الان یه حرفی بزنی میریزن سرت هیچ آزادی بیانی ام وجود نداره

سایتو بچه مچه ها میچرخونن

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

یادش بخیر کلوب هم داشتیم

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

یه چی هم که میپرسی میریزن سرت

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تفکرا هم برا عهد قاجار

دقیقااااا

فقط اونایی ک از قدیم اینجا ان میفهمن🙂

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
من تازه اومدم ولی قدیمیا میگن ۹۸ بهتر بوده..

من از ۹۵ اینجامممم

واقعا عالی بود همه چی ولی از ۱۴۰۰ ب بعد سایت ب گوه کشیده شد