2777
2789

میزنه بعضی از فعالیت هارو محدود کردیم اخه من اصلا فعالیت ندارم تو اینستا چ مرگش شده ۵ ساله دارمش😭😭😭😭😢هعی خدا حرص میخورم

بیا توت فرنگی بردار🍓

بعضی وقتا اینطور میشه بعد رفع میشه...

مگ برا تو پیش اومده؟ نکنه دیگ درس نشه نکنه ۲ ماه بکشه میخوام برم گوشی فروشی اخه ن پست میزارم ن استوزی ن کامنت ن لایک ن زیاد کسیو فالو میکنم پیجم پیوی با کسی مشکلی ندارم بخدا نمیدونم یهو اینجوری شد تازه ۲ تا پیجامم‌ اینجوری شده یه هفتس

بیا توت فرنگی بردار🍓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ برا تو پیش اومده؟ نکنه دیگ درس نشه نکنه ۲ ماه بکشه میخوام برم گوشی فروشی اخه ن پست میزارم ن استوز ...

اره اینطور شده بود قبلا ؛ بسکه فعالیت نداشتی همچین شده.

غیر ممکن زمان میبره ...
اره اینطور شده بود قبلا ؛ بسکه فعالیت نداشتی همچین شده.

اگ درست شده واست پش برای منم درس میشه 

میرم اینستا کلیپ میبینم لایک میکنم فقط پیامم میدم چرا فعالیت نداشته باشم... ولی چقد طول کشید درس شه برای تو؟

بیا توت فرنگی بردار🍓

عزیزم راجب تاپیک حس ششمی

ک پرسیده بودم منو محمد ب هم می‌رسیم یا ن و رابطه خانوادگی درست میشه ..؟

گفته بودی ک مشکلات زیادی داری و حس میکنم بهم می‌رسید

لطفا بهم بگو بعد این رسیدن احتمال خوشبختی وجود داره؟

تاریکی میبینی یا روشنایی؟

محدثه هستم ۱۸ سالمه .گیمر هستم . مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری