2777
2789

ماکه ندیدیم باز شده دکترامیگفتن۱۰سانت بازشده فشاربیار روخودت وزور بزن سربچه پیداست ادم احساس میکنه دستشویی داره ولی نگو که سربچه هست😅سریع بچه لیزمیخوره میادبیرون سبک میشی😃

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  

بله دیگه واقعا باز میشه

بستگی داره.من دهانه رحمم بدون درد باز شد چون زایمان زودرس شدم متاسفانه.ولی بله باز شدنش با درد همراهه در حالت طبیعی

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه الکی باز میشه😐

یعنی چی واقعا باز میشه؟

باز میشه که بچه میاد بیرون دیگه دوستم

درد داره ولی ارزش داره

بعد زایمان کاملا راحت میشی

همه دردا قبل زایمانه

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
ماکه ندیدیم باز شده دکترامیگفتن۱۰سانت بازشده فشاربیار روخودت وزور بزن سربچه پیداست ادم احساس میکنه د ...

واقعا همینجوریه چه حس خوبیه 

خدایا ان اشاء الله همه منتظرها این حس قشنگ رو تجربه کنن

جامعه خوب دخترانی خوب تربیت میکند//و دختران خوب، جامعه خوب را …
واقعا همینجوریه چه حس خوبیه  خدایا ان اشاء الله همه منتظرها این حس قشنگ رو تجربه کنن

انشالله🙏

نه الکی باز میشه😐 یعنی چی واقعا باز میشه؟ باز میشه که بچه میاد بیرون دیگه دوستم درد داره ولی ارز ...

من از زایمان میترسم چیکارکنم

When every where  was dark💗I saw the color of your love
 یه لحظه تموم تنم بی حس شد؛سرگیجه گرفتم😓🙈

،😅ولی بعدش حس خوبی داری هم سبک شدی هم نی نی پیشته