2777
2789

خانومای عزیز پیشنهاد دوستی جدید دارید در فیسبوک یعنی خود فیسبوک پیشنهاد داده یا اون فرد خودش شخصا درخواست داده؟و سوال دوم اینکه اگه فیسبوک کسی رو چک کنیم و سرچ کنیم متوجه میشه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی یادش بخیر سال ۹۲ .۹۳ نه متوجه نمیشه ولی احتمالش هست تو پیشنهاد دوستی صفحه تو رو براش نمایش بد ...

بله برای اون سالهاست😂 و این پیشنهاد دوستی رو خودش داده یا سیستم پیشنهاد داده؟ تو قسمت اعلان ها اومده ولی جایی نداره که بتونم اکسپت کنم درخواستشو..میشه چنین چیزی؟

بله برای اون سالهاست😂 و این پیشنهاد دوستی رو خودش داده یا سیستم پیشنهاد داده؟ تو قسمت اعلان ها اومد ...

اگر در قسمت friend request اومده، اون شخص خودش درخواست فرستاده. شما می تونید دوستیش را تایید کنید یا رد کنید یا همونطور بمونه....اگه suggestion یا people you may know باشه، خود سیستم پیشنهاد داده نه شخص. یعنی به شما میگه این فرد را ممکنه بشناسی و می تونی پیشنهاد دوستی بدی. حالا اون فرد ممکن در خواستتون را قبول کنه یا نکنه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اگر در قسمت friend request اومده، اون شخص خودش درخواست فرستاده. شما می تونید دوستیش را تایید کنید یا ...

ممنونم عزیزم از توضیحاتتون❤️🌹 تو قسمت اعلان ها اومده بود..تو ساجسشن ها نیست...ببخشید زیاد سوال میکنم یعنی سیستم فرستاده؟

ممنونم عزیزم از توضیحاتتون❤️🌹 تو قسمت اعلان ها اومده بود..تو ساجسشن ها نیست...ببخشید زیاد سوال میکن ...

اگر دیدید پایین اسم اون فرد نوشته confirm, یا remove خود فرد فرستاده.... اگر دیدید پایین اسم اون شخص نوشته add friend یا remove سیستم فرستاده. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم