2777
2789

واقعا خسته شدم از این حالت تو دلم یک ریز حرف میزنم اصلا بی وقفه دائم درحال حرف زدنم کسی میدونه چطور میتونم آروم بگیرم نه زبونم حرف بزنه نه دلم کمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم 😅همش ب خودمم بد و بیراه میگم و ب اونموقعی فک میکنم ک میتونستم ج بدم ولی ندادم😑😑😑😑

‏شازده کوچولو پرسید:دوست داشتن بهتره یا دوست داشته شدن؟روباه جواب داد:کدوم یکی برای پرنده مهمتره؟بال چپ یا بال راست؟

واي منم😭😭😭😭😭😭😭😭

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بنظرم یه کاری شروع کن مثل قلاب بافی کانوا بافی یا خیاطی یا هر چیزی که ذهنت درگیرش بشه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

ي وقتايي ب خودم ميام ميبينم دارم تو خيالتام با ي ادم عوضي ك ميشناسمش دعوا ميكنم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
ي وقتايي ب خودم ميام ميبينم دارم تو خيالتام با ي ادم عوضي ك ميشناسمش دعوا ميكنم

عین من،کسی که حرص داده منو و جوابام بهش کافی نبوده

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
عین من،کسی که حرص داده منو و جوابام بهش کافی نبوده

من دارم خودمو اماده ميكنم ك دفعه بعد اگه چيزي گفت چي بگم😩

خصوصا وقتي تنهام يا تي وي ميبينم همچنان مغزم درگيره و حس ميكنم اين افكارم داره باعث عصبي شدنم ميشه

دچار وسواس فکری هستی احتمال زیاد۰ برو پیش روانپزشک با دارو کنترل میشه۰ سعی کن تنها نمونی که هی فکر کنی

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!