واقعا خسته شدم از این حالت تو دلم یک ریز حرف میزنم اصلا بی وقفه دائم درحال حرف زدنم کسی میدونه چطور میتونم آروم بگیرم نه زبونم حرف بزنه نه دلم کمکم کنید
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
ي وقتايي ب خودم ميام ميبينم دارم تو خيالتام با ي ادم عوضي ك ميشناسمش دعوا ميكنم
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
عین من،کسی که حرص داده منو و جوابام بهش کافی نبوده
من دارم خودمو اماده ميكنم ك دفعه بعد اگه چيزي گفت چي بگم😩
خصوصا وقتي تنهام يا تي وي ميبينم همچنان مغزم درگيره و حس ميكنم اين افكارم داره باعث عصبي شدنم ميشه
دچار وسواس فکری هستی احتمال زیاد۰ برو پیش روانپزشک با دارو کنترل میشه۰ سعی کن تنها نمونی که هی فکر کنی
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!