2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیریت خشم یادبگیر . خودشناسی یادبگیر عزت نفستو تقویت کن اضطرابتو کم کن.مشاوره هم نمیتونی بری تو گوگل کلی راه هست کانال تلگرام هست کتاب هست. هی پیش خودت بگی از امروز دیگه عصبانی نمیشم بی فایدست بدترم میشه کنترلم بکنی بریزی توخودت بخودت آسیب میزنی.فقط راه هایی ک گفتم برو

تو باید خشم خودتو کنترل کنی راه های مختلف داره ،البته اگه نوجوانی یا اول جوونی عادی هس البته تا یه حدی بعد تمرین کن که در مواقع حساس چه حرف های درستی رو به جای بد ویرا بگی که هم حرفاتو زدی هم خالی بشی و اگه جلوشو نگیری با افزایش سن بدتر میشی خدایی نکرده

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

مدیریت خشم یادبگیر . خودشناسی یادبگیر عزت نفستو تقویت کن اضطرابتو کم کن.مشاوره هم نمیتونی بری تو گوگ ...

کتاب نمیزارم کسی اعصابم را بهم بریزد خوندم ولی فایده نداشت 😔

تو باید خشم خودتو کنترل کنی راه های مختلف داره ،البته اگه نوجوانی یا اول جوونی عادی هس البته تا یه ح ...

فایده نداره ذاتم اینجوریه مشکلات زیاد هم روم تأثیر گذاشته😔

آره رو روانیم کردن یه باره هرچی از دهنم درمیاد سرشون خالی میکنم

سعی کن سکوت کنی وتحمل ،یواش یواش کنترل دستت

میاد

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت