از حرف هایی که حتی ذهن خودم توانایی جفت و جور کردنش رو نداره😢😢😢
عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
چند بار گه حرفتو بزنی عادت میکنی.هر روز بگومن باید پرو باشم و حقمون بگیرم و هر روز شده یک بار انجام بده.نگاه جواب شوهرت نکن چی میگه تو فقط حرف حقتو بگو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازدواج نکردم ولی تصمیم گرفتم اگه ازدواج کردم شوهرم بهم گفت 1بگم4
وقتی تو ذاتت نباشه نمیشه
عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
چند بار گه حرفتو بزنی عادت میکنی.هر روز بگومن باید پرو باشم و حقمون بگیرم و هر روز شده یک بار انجام ...
خب مشکل اینجاست نمیدونم چی بگم
فقط تو دعوا اونم با چت زبونم راه میفته
دلم میخواد سلیطه باشم
دریده باشم
اینقد سلیطه باشم کسی جرات نکنه بهم بگه تو😔😔
اگه هر حرفی زد ۴ تا بارش کنم
خدایی حرفاش حرفای زوره ولی من فقط باید دق بخورم وقتی که رفت
حالا من که زبون درازم کجارو گرفتم ده تامن میگم یکی اون آخرش قهرو دعوا
حدقل حرفات نمیشه غده توی گلو😢
منم مثل تو بودمولی دیگه نمیشه لال مونداز دست بی انصافیاش دلم خونه😭
چیکار کردی
من اولا بلد نبودم حرفمو بزنم بعد که تونستم و سعی کردم سلیطه باشم و یکی اون گفت دوتا جوابشو بدم دیدم وضع بدتر شد در آخر به این نتیجه رسیدم که فقط محل سگ بهش نزارم چون خودش و خانوادش خیلی عوضی تشریف دارن و منم به تک تکشون محل سگ نمیزارم اینجوری یکم آروم شدم و اونا هم انگار دیدن منو دیگه نمیتونن حرص بدن یکم بیخیالم شدن
یکی را داده ای صد ناز و نعمت یکی را نان جو آغشته در خون