سال دوم کنکورمه پشت تجربیم اصلا هم حسش هم نی بخونم اصلا بیشتر از دوساعت نمیتونم درس بخونم واقعا نمیدونم چیکار کنم اخه خواهرای عزیزم لطفا اگ تجربه دارید راهنماییم کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تجربه اینه ک پشت کنکور نمون اصلا فوقش حالا ی رشته علوم آزمایشگاهی هیچ فرقی با چیزی ک امسال قبول شدی نداره
پشت کنکور موندن فقط در صورتی عاقلانه س ک زیر ۱۰ سال اول آورده باشی تا اگ در خودت میبینی میتونی بهترش کنی نه یکی دو هزار تا بیای پایین حداقل ۷ هزار ۸ هزار
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
خواهش موفق باشی اگ واقعا بخونی سال دیگ نتیجه ای ک باید و میگیری بشین بخون حیفه چشم باز میکنی میبینی عمرت رفت اگ ن کلا خودتم منگی هدف و نمیدونی ک برو دانشگاه مسیرت روشن میشه
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.