2777
2789

سال دوم کنکورمه پشت تجربیم اصلا هم حسش هم نی بخونم اصلا بیشتر از دوساعت نمیتونم درس بخونم واقعا نمیدونم چیکار کنم اخه خواهرای عزیزم لطفا اگ تجربه دارید راهنماییم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه اینه ک پشت کنکور نمون اصلا فوقش حالا ی رشته علوم آزمایشگاهی هیچ فرقی با چیزی ک امسال قبول شدی نداره 

پشت کنکور موندن فقط در صورتی عاقلانه س ک زیر ۱۰ سال اول آورده باشی تا اگ در خودت میبینی میتونی بهترش کنی نه یکی دو هزار تا بیای پایین حداقل ۷ هزار ۸ هزار

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

از همین دو ساعت شروع کن کم کم بیشترش کن ساعت مطالعه ت رو.

بعد تایم کوتاه درس بخون و استراحت کن 

مثلا ۴۵ دقیقه بخون، بیست دقیقه استراحت کن.

واقعا پشت کنکور بودن سخته 

من خودمم پشت کنکور بودم یکسال و واقعا درکت میکنم ولی هرجوری هست طاقت بیار و تمومش کن 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
درس نمی‌خواهی بخونی ، لابد میخواهی شوهر کنی.هر کدوم سختی های خاص خودش رو داره.ببین کدوم برات راحت تر ...

بدون تجربه و اطلاع نظر ندیم خیلی خوب میشه، پشت کنکور درس خوندن شرایط خاص خودش رو داره و راه حل هم داره 

دوست دارد یار این آشفتگی/کوشش بیهوده به از خفتگی
از همین دو ساعت شروع کن کم کم بیشترش کن ساعت مطالعه ت رو.بعد تایم کوتاه درس بخون و استراحت کن مثلا ۴ ...

اره خیلی سختمه و هیچکسم ندارم دردو دل کنم و درک کنه این بیشتر سخت تره مرسی قشنگم ایشالا ک همیشه موفق باشی  

بدون تجربه و اطلاع نظر ندیم خیلی خوب میشه، پشت کنکور درس خوندن شرایط خاص خودش رو داره و راه حل هم دا ...

درس که نخونی ، همین حرفها رو میشنوی. گفتم که دلش بلرزه و دنبال درس باشه. 

توقع ساعت مطالعه ای خودت رو پایین بیار وقتی ب امید ۱۰ ساعت شروع کنی خب خیلی خسته میشه اول کار و میبر ...

متاسفانه شهرمون همچین جایی نداره والا توقع5ساعت دارم اونم نمیشه یا نمیتونم پیوسته هر روز بخونم یه روز میخونم دو روز ن هوففف  

مرسی عزیزم

خواهش موفق باشی اگ واقعا بخونی سال دیگ نتیجه ای ک باید و میگیری بشین بخون حیفه چشم باز میکنی میبینی عمرت رفت اگ ن کلا خودتم منگی هدف و نمیدونی ک برو دانشگاه مسیرت روشن میشه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.