2777
2789
عنوان

بارداری

171 بازدید | 15 پست

سلام من ماه پیش 9 شهریور پریود شدم و این ماه 14 مهر (با تاخیر ) و تو این مدت تاخیر حالت تعوع ، معده درد ، تکرر ادرار ، حالت گر گرفتگی داشتم که احساس میکردم که باردارم و خیلی خوشحال بودم ولی دیروز که پریود شدم خیلی ناراحت شدم ، من 20 شهریور هم سونوگرافی دادم که خیالم راحت بشه که کیست ندارم و نداشتم ، (در ضمن هنوز معده درد و تهوع دارم ) 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
باردار هستم ؟
0
0%
دلیل تاخیر با عدم وجود کیست ؟
4
100%
خدایا به حق شش ماهه امام حسین همه بچه ها رو برای مامان باباها حفظ کن و به همه منتظرا نی نی بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل تاخیرتم فک نکنم چیز خاصی باشه..خب تو اقدام آدم عقب جلو میشه..بیشتر از ده روز تاخیر داشته باشی باید چک بشی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

سلام دوست عزیز من 18 ماه اقدام کردم واسه بارداری تر ماه حالت تهوع تکرر ادرار هرچه علائم بارداریه داشتم فقط بخاطر تلقین حالا این ماه که ب خواست خدا باردار بودم فقط یه سینه درد و یه کوچولو شکم درد داشتم ب علائم اعتماد نکن که الکی امیدوار نشی

♥♥♥خداجونم فقط خودت میتونی♥♥♥
واسم دعا کنید 😔😔😔

سلام پياده روى منظم صبحگاهى خيلى کمک ميکنه به فعاليت تخمکا من با پياده روى منظم از روى پيشگيرى باردار شدم

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍