رختخواب مدیر استارتر عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 256 عنوان دعا برای فروش باغ و زمین 574 بازدید | 9 پست سلام.تا حالا کسی از دعانویس دعا برای فروش باغ و زمین گرفته که نتیجه هم گرقته باشه 1403/06/07 | 13:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 9394 من دوروز سوره ی ملک خوندم یه خروسم کشتیم فروش رفت ۲روزهبعد از ۸ ماه دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
دینامممم عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 804 من دوروز سوره ی ملک خوندم یه خروسم کشتیم فروش رفت ۲روزهبعد از ۸ ماه میشه بیایی تاپیکم
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 9394 میشه بیایی تاپیکم حتما عزیزم دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
رختخواب مدیر استارتر عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 256 من دوروز سوره ی ملک خوندم یه خروسم کشتیم فروش رفت ۲روزهبعد از ۸ ماه چند بار خوندی شوره ملک رو؟ختمش چطوره
رختخواب مدیر استارتر عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 256 من دوروز سوره ی ملک خوندم یه خروسم کشتیم فروش رفت ۲روزهبعد از ۸ ماه چه جوری مشتری پیدا کردید دیوار یا املاک ...کلا بگو چطوری پیگیری کردی.ایا هر ماه آگهی میذاشتی دیوار
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 9394 چند بار خوندی شوره ملک رو؟ختمش چطوره من کلا دو روز پشت هم خوندمفکنم روزی یبارختم نداشت دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 9394 چه جوری مشتری پیدا کردید دیوار یا املاک ...کلا بگو چطوری پیگیری کردی.ایا هر ماه آگهی میذاشتی دیوار من همسرم چند جا سپرده بودپول لازم بودیمدیوارم گذاشته بود۸ ماه حتی سر نزدنخروس کشتیم و ۲روزملک خوندم روز سوم معامله شد دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
رختخواب مدیر استارتر عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 256 من همسرم چند جا سپرده بودپول لازم بودیمدیوارم گذاشته بود۸ ماه حتی سر نزدنخروس کشتیم و ۲روزملک خوندم ... قیمتو کی براتون کارشناسی کرد بنگاه؟ زیر قیمت دادید؟
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 9394 قیمتو کی براتون کارشناسی کرد بنگاه؟ زیر قیمت دادید؟ نه اتفاقا تو اون ۸ ماه زیر قیمت بودولی اون تایم ب قیمت فروختیم شکر خداخبر ندارم کی قیمت گذاشت عزیزم دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲