felfelidokhi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 691 عنوان چرا تو خونه بقره میزارم 364 بازدید | 29 پست سرم درد میگیرهیکم هم عصبی میشم الان داره پخش میشه سرم یه جوریه😐 1403/06/07 | 12:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 9694 نذار کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18861 انرژی های سنگین دارن آزاد میشنصوتشو بذار پخش بشه تو خونه چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
leila۲۳۷۱ عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 5378 نذار چرا خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11717 داره اثر میکنه برون ریزی داری ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
khanomi80600 عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 9865 نذار خب درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
felfelidokhi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 691 انرژی های سنگین دارن آزاد میشنصوتشو بذار پخش بشه تو خونه اره گلم الان داره پخش میشه ولی به محض اینکه تموم میشه خونه خیلی آرومه و آرامش دارم
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 9694 ممنون😂 خواهش میکنم ، راهنمایی خواستی باز بگو 🤣 کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔
arameshm عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 21604 صدای یه قاری دیگه رو امتحان کن شاید لحن قاری رو دوست نداری من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18861 نذار 😂😂😂😂😂 چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
karbarkhob عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 2716 کثرت گناه و قساوت قلب کسایی که دعا دارن طلسم دارن شنیدم اذیت میشن ولی باید ادامه بدن