2777
2789

تاپیک قبلیم توضیح دادم الان هرچی میگردم لباسه نیست نمیدونم  چیکار کنم اخه😭😭😭حالم بده به دختره پیام بدم😔 نمیخام به شوهرم بگم روش به روم باز بشه😔💔 

چون همیشه کارایی که مخفی کرده رو میشه انکار میکنه یجوری که من مقصر میشم نمیدونم چه کنم اخع😔😭

اخه چرا😭😭😭😭 یعنی بهم خیانت کرد 💔 چیکار کنم چجوری مدرک جمع کنم میخام با مدرک بزنم بهش بگم 😔😭😭😭دختره رو فالو کنم؟ 

متاهل و متعهد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولینکار حفظ خونسردیه دومسن کار با یه پیج پسرونه فالوش کن سعی کن یه پیج بسازی و فالور زیاد داشته باشی برااینکار میتونی فیک بخری دوسه کا بزن اصلا هم پست نزار دختررو رندوم چند روز دیگه فالو کن یه پسر خوشگل خوشتیپ 

منتظر...
حالم دیگه از هرچی تاپیک خیانته بهم میخوره

دقیقا۹۰٪هماونورآبیه واصلاحقیقی نیستش ومنافقین میزنن

دیگه نریم توی این تایپیکها

هم دیدیم بگیم به یه ورش

حال آدم روخراب میکنه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
پیدا نکردی خب چون کهنه بوده انومداختین دور دیگهانقد خودتو اذیت نکن به خاطر یه تیشرتاحتمال زیاد دچار ...

به دختره پیام بدم خودمم حس میکنم دور انداختم ولی توی ذهن لعنتیم نیست😭😭😭 اخه چن ساله 

متاهل و متعهد