2777
2789
عنوان

پسری که وسط چت خوابش میبره

1243 بازدید | 31 پست

داریم چت میکنیم قبلش کامل هوشیاره بعد یهو میره فرداش میاد میگه ببخشید دیشب خوابم بردالان سه باره اینکارو تکرار میکنه 

بهشم که میگم همچین چیزی نمیشه ادم یهو خوابش ببره میگه تو به من اعتماد نداری همش فکر میکنی من دروغ میگم 

میگه من اینطوریم یهو خوابم میبره 

در جواب همچین ادمی چی باید گفت؟

همینه رابطه مجازی خوشم نمیاد

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ فقط بگو شبخوش بای 

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃

خب شاید راست میگه منم هزار بار وسط چت با نامزدم خوابم برده 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

منم قبل ازدواجمون با همسرم شبا قبل خواب sms بازی میکردیم یهو خوابم میبرد فرداش میدیدم😅

دیگه همسرم میدونست میگفت میبینم طولانی میشه جواب نمیدی یعنی خوابت برده

هیییی یادش بخیر چقدر زمان زود میگذره

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

صد دفع خودم خوابم برده ۱۱۰ دفع نامزدم آدم خسته نشسته خواب میره

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª