من از پارسال درگیر موی چرب شدمو خیلی میریخت به علت چربی یا هر دلیل دیگه مثلا موهامو تکون میدادم درحد بیستا سیتا مثلا در روز همون تعداد میریخت به توصیه یکی حنا زدم هم کمتر چرب میشه هم کمتر میریزه مثلا اگه دست لای موهام ببرم تکون بدم یا هرچیزی کلا در روز ده تا یا پونزده تا بریزه بعد یکی دوروز حموم گذشته باشه ده پونزده تا طبیعیه؟
اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙
ببین حتی ریختن یه تار مو در طول روز هم زیادیه در صورتی که جاش دویاره در نیاد.اینکه میگن ۱۰۰ تا ۵۰ تا در صورتی عادی هست که رویش مجدد داشته باشی وگرنه به مرور خالی میشه مو.اگه ارث ندارین یا مشکل هورمونی و اینا نداری و حجم موهات تغیری نکرده اوکی هس .ولی اکه متوجه کاهش حجم مو شدی غیر طبیعیه و پیش پزشک برو
اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙
ببین حتی ریختن یه تار مو در طول روز هم زیادیه در صورتی که جاش دویاره در نیاد.اینکه میگن ۱۰۰ تا ۵۰ تا ...
ارثی که نع بابام موهاش پره نمیدونم دقت نکردم حجمش تغیر کرده یا نع