2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه  اعصابتو بهم ریخته🤣🤣🤣🤣🤣

بش بگو اماده شو بیام دنبالت بریم دور دور 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

تا یه صحبتی رو باز کنه که برام جذاب باشه ترجیحا هم با زنگ و ویس

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

اینکه بیاید پیشمون یا ببریدمون بیرون یا برامون خوراکی بخرید

چون حوصلمون سر رفته و کاری نداریم انجام بدیم یا اینکه دلمون میخاد دونفری بریم بیرون براهمین هی میایم میگیم ولی متاسفانه شما نمیفهمین😂

رفته سفر در دسترس نیست

دوست داره باهات صحبت کنه و دردو دل فقط شنونده غرهاش باش

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
دقیقا مشکل همینه خب چرا مستقیما نمیگید

چون نمیخایم ما باشیم ک پیشنهادشو میدیم معمولا طرف مقابل انقدر باید با ملاحظه باشه ک خودش بیاد بگه البته دلیل دیگشم اینه ک فکر میکنیم شاید کار داره وقت نداره یا دوست نداره الان بیاد براهمین میزاریم اگه میخاد پیشنهاد بده کسی طرف مقابل باشه ک خیالمون راحت شه مزاحمش نشدیم