2777
2789
عنوان

دکتر خیلی خوب برای ناباروری

132 بازدید | 21 پست

سلام دوستان اگه کسی دکتر خیلی خوب برای ناباروری میشناسه توی تهران لطفا بهم بگه یک سال و نیم اقدامم همه دارویی هم مصرف کردم هم گیاهی هم شیمیایی ولی متاسفانه جواب نگرفتم خسته شدم واقعا

تعداد رای : 3
نظرسنجی
دکتر ناباروری
2
66%
دکتر ناباروری تهران
1
33%

لایک نمایید 

باامید سبز شدن دامن استارتر و بقیه چشم انتظاران

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو رویان دکتر خوب تا خدا نخواد نمیشه

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

عزیزم زهرا عباسی تو تهران هست مطبش 

حتما حتما حتما یسر برو پیشش 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اخه رویان میگن سریع میفرستن آی وی اف یا آی یو آی

خب دیگه وقتی دارو جواب نده میفرستن آی وی اف و آی یو آی

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
اخه رویان میگن سریع میفرستن آی وی اف یا آی یو آی

خب دیگه دارو جواب نده میفرستن

بله اسپرمش یکم ضعیف بود که الان خوب شده خودم هم تنبلی تخمدان دارم هم تیروئید کم کار

برا تیرویید ک تحت نظر متخصص غدد باش

دکتر اقاحسینی خیلی خوب و باتجربست

خیلیا نتیجه گرفتن اصطلاحا میگن دستش سبکه

iui هم ک کاری نداره هزینشم زیاد نیست 

بنظرم یبار امتحان کن

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
برا تیرویید ک تحت نظر متخصص غدد باشدکتر اقاحسینی خیلی خوب و باتجربستخیلیا نتیجه گرفتن اصطلاحا میگن د ...

دکتر غدد که تحت نظرم خیلی ساله دارو مصرف میکنم اما هی کم کارتر میشه

دکتر غدد که تحت نظرم خیلی ساله دارو مصرف میکنم اما هی کم کارتر میشه

دکار خوب برو 

دکتر وحید موسوی من چندساله پیشش میرم هم ونک مطب داره هم فلکه دوم تهرانپارس

دکتر مهاجری تهرانی تو امیراباد هم خیلی خوبه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️