2777
2789

حتی یه کلاسم سواد نداره خودشو کشت که گوشی لمسی میخوام بابام و عموم براش خریدن با اینکه منی که نوه شم گوشیم خرابه فعلا تو این شرایط دلم نمیاد خرج رو دست بابام بزارم هر روز یه بلوز جدید میخره از مغازه دوست بابام میگه پسرم میاد حساب میکنه

کمرش یکم درد میکنه داد میزنه که قلبمه میزنه به کمرم منو ببرین بیمارستان خصوصی

به زور عید امسال با گریه و ناله یخچال و لباسشویییشو عوض کرد

الانم تخت دونفره میخواد میگه از یه نفره میترسم

پدربزرگم حقوق نداشته تمام خرجش با پدر و عمومه که اوناهم دیگه خسته شدن

عموم بهش گفته یکم از طلاهاتو بفروش بزار بانک سودشو بگیر ما دیگه نمیتونیم اینهمه خرج و برسونیم خانوم داد و هوار کرده که من موندم رو دست اولاد خدا منو بکشه

به خدا بهترین تغذیه رو داره ما کاری به خرجاش نداریم ولی دیگه انصاف نیست از شکم زن بچه های پسرش بکنه بچسبونه به زندگیش ماهم ادمیم اخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عمو و بابات بگین ماهیانه براش در نظر بگیرن بگن خودش مدیریت کنه

با مغازه ها هم حرف بزنن جنس قرضی بهش ندن

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

نمونه مادر شوهر من 😄

ولی من میگم مگر چقدر دیگه زندس حالا بزار زندگی کنه 

یعنی من بگم موهام درد میکنه میگه منم بگم ناخونم درد میکنه میگه منم من دیگ عادت کردم پیرن دیگه😊

به عمو و بابات بگین ماهیانه براش در نظر بگیرن بگن خودش مدیریت کنهبا مغازه ها هم حرف بزنن جنس قرضی به ...

هر هفته هر کدوم 1 تومن بهش میدن ماهیانه میشه 4 تومن جمع میکنه طلا میخره تمام خرجاش با بابام و عمومه

مامان بزرگ‌منم پیره ناز و اداش از دختر جوون بیشتره والا

میدونی مادرشوهر من تا ببینه ما جاری ها خرج میکنیم بیشتر خرج میکنه دیدا این جدیدیا پول نگه نمیدارن و خرج میکنن اینام عمرشونو تباه کردن میخوان از باقی عمرشون استفاده کنند

نمونه مادر شوهر من 😄ولی من میگم مگر چقدر دیگه زندس حالا بزار زندگی کنه یعنی من بگم موهام درد میکنه ...

به من چه پیره تا میخوام یه لباس بخرم میگه از این سایز من نداشت؟؟؟؟

دیگه کم کم دارم متنفر میشم ازش

دیگه بابام خسته شده میگه حیف مادرمکه وگرنه تا این حد سو استفاده گر ندیدم تو عمرم

والا خیلی بی انصافیه مامانبزرگ‌من با اینکه حقوق هم داره انقد خرج های الکی و چرت و پرت میکنه که تا ته ماه نمیرسونه و باز از بابام پول میخاد 

هر هفته هر کدوم 1 تومن بهش میدن ماهیانه میشه 4 تومن جمع میکنه طلا میخره تمام خرجاش با بابام و عمومه

خب ۴ تومن کمه واقعا 

مادرشوهر من ۱۲ میگیره خرجیشم اکثرا خونه ما میوه اینام زنگ میزن شوهرم میخره 

به من چه پیره تا میخوام یه لباس بخرم میگه از این سایز من نداشت؟؟؟؟دیگه کم کم دارم متنفر میشم ازش

وای مادرشوهر منم میگه😅😅😅😅😅

مامانم میگ اخه چجوری روش میشه مدل تو بپوشه🤣