2777
2789
عنوان

باردارم زخم معده دارم

393 بازدید | 16 پست

یک ماه و نیمه باردارم زخم معده دارم و لب به هیچی نمیتونم بزنم ،الان دو روزه هم درد معده دارم هیچی هم نخوردم ولی بالا میارم ، دارم میمیرم چیکار کنم 

باید دارو مصرف کنی حتما برو پیش متخصص گوارش. ولی جوجه کباب، کباب گوشت میتونی بخوری . خوارکی های صنعت ...

میلم نمیکشه حتی کباب هم بخورم🤧 خداکنه با دارو خوب بشم این بچه گناه داره هیچی بهش نمیرسه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید معدت خالی باشه نون خشک یا بیسکوییت خشک باعث میشه اسید معدت جمع بشه همیشه کنار دستت باشه اروم اروم بخور. میوه و سبزی خام هم فعلا مصرف نکن.تا یک ساعت بعد از غذا دراز نکش.این خیلی مهمه. قبل از حاملگی زخم معده داشتی؟

میلم نمیکشه حتی کباب هم بخورم🤧 خداکنه با دارو خوب بشم این بچه گناه داره هیچی بهش نمیرسه

نگران نباشه چون اون از بدن تو تغذیه میکنه. الان باید بفکر خودت باشی. برو دکتر

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

نباید معدت خالی باشه نون خشک یا بیسکوییت خشک باعث میشه اسید معدت جمع بشه همیشه کنار دستت باشه اروم ا ...

آره یک ماه قبل حاملگی متوجه زخم معده شدم، ممنون از راهنماییتون 🙏

دو روزه دارو های دکتر رو میخورم ولی تاثیر نداشته

صبور باش

کشک بخور البته برای معده نمیدونم ولی خیلی خاصیت داره، برای ویارم خوبه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

لبنیات و چیزای ترش نباید بخورم

چقد سخت..

نون خشک چی؟ یا بیسکوییت؟

نون خشک شنیدم خوبهواقعا دارم عذاب میکشمویار لواشک و چیزای ترش دارم ولی نمیتونم حتی یه ذره بخورم بخاط ...

چاره ای نیست

هرچقدرم بد، خوبیش اینه که میگذره

من باورم نمیشه الان دخترم نزدیک ۲سالشع! منم این روزای سختو داشتم. تازه تنهام بودم... ولی گذشت. (حالا من برعکس عاشق چیزای شیرین!)

باید خودتو سرگرم کنی. کتاب بخون