2777
2789

استرس و ترس این مسئولیت با وجود دختر سه سالم منو داغون و افسرده کرده تا آخر امسال وارد این بحران میشم و نمی‌دونم چند سال زمان می‌برد تا بتونم یه نفس عمیق بکشم و بگم آخیش ، اصلا بزرگ کردن دوتا نوزاد همزمان مثل این میمونه که دیگه همه ی مادر و پدر همه‌ی وقت همه‌ی توان و انرژی صرف بزرگ کردن میشه و مادر و پدر این وسط می‌سوزن

وای نه عزیزم من عاشق دوقلو ام

اتفاقا ببین وقتی بدنیا بیان یهو از یه بچه میشن سه تا بچه 

با همدیگه بزرگ میشن همبازی میشن 

اتفاقا دوقلو خیلی شیرینه

همسایه و دوست آشنا هم میان کمکت

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام سختتتتت نگیر لطفا منم این بحرانرو رد کردم ولی چون میترسیدم با سختی و نگرانی گذشت در حالیکه میتونستم مدیریت کنم من چن ماه اول فقط گریه میکردم

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖
وای نه عزیزم من عاشق دوقلو اماتفاقا ببین وقتی بدنیا بیان یهو از یه بچه میشن سه تا بچه با همدیگه بزرگ ...

الان که غریب ام تو شهر ولی تا آخر امسال برمی‌گردم شهر خودمون پیش پدر مادرم ولی نمیتونم اصلا خوشحال باشم انگار دارن خفه م میگنن

تک و تنها تو شهر غریب بزرگ کردم 😢روز نبود گریه نکنم تا ۶ ۷ ماهگی خیلی خیلی سخته مخصوصا شما یکی دیگه داری اما خدا خودش توانشو بهت میده عزیزم انشاا از پسش برمیای من ۱سال همش خونه بودم جایی نرفتم 

الان ۴سال و نیمشونه کمی دارم میگم آخیییش🥴

کاربر سال۹۸ هستم خواهرشوهر نی نی یار ۵۵۵ سابق صبح بیدارشدم دیدم کاربریم نیست الانم با شماره پسرم اومدم     

استرس نداشته باش دعا کن بچه های اذیت کنی نباشن.

من یه‌قلو دارم ولی انقد بچه بد قلقی بوده که تمام وقتمو درگیر خودش کرده.

دیگه هر چقدر هم سخت میگذره و چند سال دیگه انشاالله میگی اخیش چه خوب که دوقلو دارم

وای من عاشق دوقلو ام مخصوصا یه دختر و یه پسر بعد دوتایی رو همزمان بزرگ می‌کنی تموم میشه

از بابت حاملگیش که یکبار هست دیگه مجبور نیست این دوران مزخرف رو بگذرونیم خیلی بهتره ولی تا بیان بزرگ بشن ... آخه من میخواستم واسه معلمی آماده بشم الان دیگه رسماً شدم زن خونه 

سلام سختتتتت نگیر لطفا منم این بحرانرو رد کردم ولی چون میترسیدم با سختی و نگرانی گذشت در حالیکه میتو ...

شما هم دوقلو داری؟ یعنی این اضطراب و افسردگی طبیعیه میشه لطفا بگی چطور گذروندی و بزرگشون کردی 

الان که غریب ام تو شهر ولی تا آخر امسال برمی‌گردم شهر خودمون پیش پدر مادرم ولی نمیتونم اصلا خوشحال ب ...

خب خوبه کمکی داری 

نگوووووو عزیزم 😢بخدا کمی بزرگ شن نگاشون میکنی و کیفشو میبری دوقلو خیلی بامزن و شیرین🥺سخت هست اما خودت سختترش نکن 

بچهای خوابشون کم بود اما الانم بچهای آرومین اذیت من و همده نمیکنن خداروشکر

کاربر سال۹۸ هستم خواهرشوهر نی نی یار ۵۵۵ سابق صبح بیدارشدم دیدم کاربریم نیست الانم با شماره پسرم اومدم     
استرس نداشته باش دعا کن بچه های اذیت کنی نباشن.من یه‌قلو دارم ولی انقد بچه بد قلقی بوده که تمام وقتم ...

یه دختر دارم خیلی هم خداییش خوب و آرومه حتی خیلی دلم به حال او میسوزه که همیشه تمام توجهات را داشته حالا قطعا فرصت نمی‌کنیم مثل قبل بهش رسیدگی کنیم😭😭😭😭

الان که غریب ام تو شهر ولی تا آخر امسال برمی‌گردم شهر خودمون پیش پدر مادرم ولی نمیتونم اصلا خوشحال ب ...

وای نه عزیزم به دید خوب نگاه کن

دوتا فرشته دیگه قراره بیان تو خونتون

دوباره صدای نوزاد و اقو اقو گفتناشون 

بعد که برمیگردی مادر پدرت دست کمکت میشن

کالسکه برمیداری با گل دخترت و نی نی هات میری بیرون

باور کن خیلی شیرینه

ببین من دخترم یک سال و هشت ماهش بود حامله شدم

اولش حقیقتا یکم جا خوردم چون به شوهرم گفته بودم فعلا بچه نمیخوام

اولش هی میگفتم هنوز زود بود میخواستم گواهینامه بگیرم و...

ولی یکم که گذشت خیلی دوسش داشتم

البته سه ماهه که باردار بودم از دستش دادم

ولی هنوز از فکرش درنمیام 

چون برای اومدنش چشم انتظاری میکردم

گفتم تا بندیا بیاد دخترم دو سال و پنج ماهش میشه قشنگ با هم همبازی میشن

حیف شد که نموند پیشم

همش میگم نکنه چون اولش اونجوری که باید خوشحال نشدم اینجوری شد

ببین الان بارداری و خب اتفاقیه که افتاده

قبل بارداری نیستی که بخوای فکرکنی حامله بشم یا نه

الان دو تا هدیه ناز خدا داده بهتون

فقط باید شکرگزاری کنی 

باید قوی باشی

باید خودتو آماده کنی با یه انرژی مضاعف

از بارداریت تمام لذتو ببر و فقط دعا کن که به موقع و زنده و سالم بدنیا بیان

اگه خدای نکرده اتفاقی براشون بیفته خودت که الان داری اینجوری حرف میزنی فقط میگی خدایا خوب بشن مشکلی پیش نیاد من میخوامشون

پس فقط دعا کن سالم باشن

با انرژی باش

سرحال باش

قوی باش

یه مادر خوب و نمونه

اللهم عجل لولیک الفرج