2777
2789
عنوان

من همش تو گذشته زندگی میکنم

236 بازدید | 19 پست

بچه ها من صبح تا شب دارم تو اینستا چیرای نوستالژی میبینم کارتونای قدیمی ... یا دائم دنبال دوستای قدیمم ، اهنگای قدیمی ک گوش میدادم ... دائم دنبال استادای قدیمم ... حسوحال اونموقع حیلی بهتر بود ... الان هیچی مثل قبل نیست ...مثل قبل خوش نمیگذره ... دوستیا مثل اونموقع نیستن ... یه اکیپ دانشگاه داشتیم یه پراید قراضه داشت یکیشون ...با اون پراید ما کل تهرانو میگشتیم ... نمیفهمیدیم قراره حسرت بخوریم یه روز ...اکیپمونم بهم خورد ولی من با خاطراتش زنده م ... چرا نمیتونم حال زندگی کنم ؟ یه اهنگایی از شادمهر یاد اونموقع میندازه منو ... اصن نمیدونم چیکارکنم چون میدونم اون روزا تکرار نمیشه ... غصه میخورم ...کاش مونده بودم تو همون سالای قبل از ۹۷ ...😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بهترین دورانم دوران دانشجویی توشهردیگه بادوستام خونه داشتیم🥺🥺

بخدا منم ... رفیق نبودیم خواهر برادر بودیم ... من یادمه خواستگار داشتم گفت با اینا بهم بزن ! گفتم اینا قبل از تو بودن ، تو نبودی نبودی ! اینا باید باشن !🥲❤️اینجوری بودیم باهم ... انقدر دلم تنگ میشه برای اون حس و حالا ... حیف 

کاش که مونده بودیم، آدما عوض شدن،همونان ها ولی اخلاق های قبل رو ندارن سادگی و صمیمیت قبل رو ندارن، زندگی ها عوض شده رنگ و بوی همه چی رفته، تجمل زیاد شده، سادگی و مهربونی رفته درعوضش همه منفعت طلب شدن و بقولشون باید با  سیاست با همه رفتار کرد گرگ بودن شده نماد دانایی و زرنگی 

ولی 

با همه این وجود کار شما درست نیست  این باعث افسردگیتون میشه و نباید ادامه بدید به برگشتن هرروز ب گذشته

خوب حس بازگشت به گذشته ، چون تو گذشته لذت داشتی و الان نداری ، عجیب نیست ، خیلی ها اینطورین .منم همی ...

بخدا ... همش میگم ینی بعدنم دلم برای اینروزام تنگ میشه؟ میبینم نه ! اخه خاطره ی خاصی بجا نمیمونه برام ... اصن حتی جمعای فامیلم قبلا بهتر بودن ..

قبول دارم 

اصلا عجیبه حس و حال قدیم حتی اگر اتفاق خاصی توش نیوفته باز هم دوست داشتنیه

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
وای گفتی اره دقیقا منم تو گذشته موندم انگار از ۹۷ ب اینور اصلا زندگی نکردیم

بخدا تو اینستا یه پیجی درباره همین یه پست گزاشته بود، باورتون نمیشه هزاران نفر میگفتن ما زندگیمون تا ۹۶ ۹۷ خوب بود ... بعدش دیگه انگار مردیم ... دیدم چقدر مثل منن

اصلا لذت‌های خانوادگی عواطف و رفاقتهای ناب و معرفت‌های رفقا رو من بین دهه هشتادیها نمیبینم...

اره بخدا ...امروز کار بانکی داشتم از جلوی دانشگاهم رد شدم ... از وقتی رسیدم خونه یه گوشه کز کردم دارم به اونروزای شیرین فکرمیکنم :)