2777
2789
عنوان

دیوانگی گیرافتاده در چنگ بالغانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 20 پست
دقیقا من خودموتو آینه میبینم باورم نمیشه خودمو نمیشناسم از نظر ذهنی دقیقا توی سن ۱۸ تا ۲۳ ، ۲۴ هستم ...

استراحت برای من یعنی گمنامی، بی‌هویتی، رهایی از چیزی که از خودم ساختم، حداقل برای مدتی.

و متاسفانه بقدری فشار برای موفقیت و پیشرفت و مراقبت از خانواده زیاده که نمیتونم استراحت کنم

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
استراحت برای من یعنی گمنامی، بی‌هویتی، رهایی از چیزی که از خودم ساختم، حداقل برای مدتی.و متاسفانه بق ...

اول اینکه تو لیاقت استراحت رو داری دوم اینکه این استراحت یه ضرورت هست برای شما تا دوباره انرژی بگیری سوم اینکه گاهی گمنامی و بی هویتی لازمه وقتی کسی مارو نشناسه فشار از روی آدم برداشته میشه نمیدونم رابطه تون با خدا چطوری هست ولی من به تجربه به تاثیر نماز خوندن رسیدم واقعا منبع آرامش و انرژی بی انتها خداست . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه تو لیاقت استراحت رو داری دوم اینکه این استراحت یه ضرورت هست برای شما تا دوباره انرژی بگیری ...

ممنون از انگیزه دادنشون

بله حقه نیاز دارم هم به استراحت و هم به معنا!

خیر خدا رو در نوجوانی از دست دادم. باوری به چیزی فرای ماده ندارم. نفی نمیکنم ولی نمیتونم باور پیدا کنم.

قطعا تاثیرش همینطوره که میگید

ولی

دوست دارد یار این آشفتگی

کوشش بیهوده به از خفتگی

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

ایتارتر تاپیک عکستو خوندم خیلی کنجکاوم ببینمت😍

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️