2777
2789
عنوان

توسل به حضرت معصومه

| مشاهده متن کامل بحث + 4358 بازدید | 23 پست
خدا رو شکر منم دعا کنید ان شالله کارم زودتر درست بشه

عزیزم میشه این باررفتی حرم منودعاکنی زندگیم درست بشه تااخرصفرشوهرم اشتی کنه ازطلاق منصرف بشه بچه موببینم چندماهه دلتنگشم 😥😥😥

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد خووب برا ازدواج چی بخونم میشه ؟؟! 🥹خیلی توو فشار روحیم خیلی وتنها خودمو خودممم البته صلاح دست خ ...

من بادهر شب نماز شب تونستم مشکل ازدواج کسی رو که خواستگار نداشت و تو ازدواجش مشکل پیش میومد حل کنم من خودم نذر کردم همیشه ۲ رکعت نماز شب رو بخونم من فقط ۲ رکعت نماز شب نیم یاعت قبل از اذان صبح بعد استغفار و دعا میخونم البته نماز شب ۱۱ رکعته اگه بتونید بخونید بهتره اگه نمی تونید دو رکعت هم خوبه

عزیزم من حاجت شفا میخوام حال روحیم بده پنیک دارم شبا با هزار تا وحشت از خواب پا میشم و مغزم از شدت ف ...

نماز شب برای من معجزه کرد از پخش قرآن مخصوصا بقره،یس،اذان مخصوصا موقع خواب با صدای کم غافل نشو و امتهان کن خیلی خوبه نماز شب هم ادامه بده منم چند بار ناامید شدم اما ادامه دادم و مشکلم حل شد 

چقد خووب برا ازدواج چی بخونم میشه ؟؟! 🥹خیلی توو فشار روحیم خیلی وتنها خودمو خودممم البته صلاح دست خ ...

البته از پخش قرآن مخصوصا بقره،یس،اذان مخصوصا موقع خواب با صدای  کم غافل نشو که دور کننده ی سحر و جن و شر و بدیه که از موانع ازدواجه

من بادهر شب نماز شب تونستم مشکل ازدواج کسی رو که خواستگار نداشت و تو ازدواجش مشکل پیش میومد حل کنم م ...

من نماز قضا دارم میتونم نماز شب به نیت قضا بخونمم ؟؟!

چقد عااالی 

اگه خدا توفیق تا عمر دارم نماز شب میخوام بخونم