2777
2789
عنوان

زندگی مستقل بعد از جدایی بدون خانواده و بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 39 پست
دیگه دوره اهمیت دادن به حرفای بقیه تموم شده،بعد طلاق زندگی با خانواده با زمان مجردی خیلی فرق داره

چه فرقی داره، 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
اینکه ۱۰۰ درصد ولب افراد نزدیک که نمیخوام ناراحت بشن یا براشون احترام قائلم چی بگم بهشون

اگه بخوای با فکر این باشی بقیه ناراحت نشن باید طبق میل اونا زندگی کنی ، بگو اینطوری راحت ترم ، از پس زندگی خودم بر میام 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما میشیحتما چارتا احمق پیدا میشن یاوه بگنولی مگه زندگی غیر اینه؟مگه پشت سر آدم متاهل هم حرف نمیزنن ...

ممنون . بله میدونم. فقط میخواستم بدونم چه جوابی بدم

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
اگه بخوای با فکر این باشی بقیه ناراحت نشن باید طبق میل اونا زندگی کنی ، بگو اینطوری راحت ترم ، از پس ...

نه برام مهم نیست نظرشون فقط میخوام یه جوابی بدم که منطقی باشه

خب بسازن!مهمه؟

نع ولی آبروم چی میشه 

توروقران یکم جلو بریدگور پدر بعضیا

برام مهم نیستن. فقط نمیخوام کارم زشت باشه جلوش 

چه فرقی داره،

نمیدونم چجوری بگم ولی ادم حتی دستش راحت به سفره دراز نمیشه،حرفای همیشگی براش سنگیتر میان.کلا راحت نمیشه ادم من بیشتر بخاطر این بعد طلاق ازدواج کردم از خودم بدم میومد زجر میکشیدم چون پدرم بشدت افکار قدیمی داشتن بعد ازدواج مجدد هم چهارسال اجازه ندادم پاشو بذاره تو خونه من یا عروسیه من نفرتم دراومد خیلی کنتاکتهای بدی شد الانم گاهی به مامانم میگم نیاریش نمیخام ببینمش

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
نمیدونم چجوری بگم ولی ادم حتی دستش راحت به سفره دراز نمیشه،حرفای همیشگی براش سنگیتر میان.کلا راحت نم ...

اها اره. چرا جدا زندگی نکردی

نع ولی آبروم چی میشه

عزیزم 

ادما همیشه اوله یچیزی ضر مفت میزنن

وقتی ببینن طرف داره برنامشو طبق صلاح خودش جلو میبره بعد ی مدت لال میشن

تازه حتی یکم دیگه ک میگذره ب عنوان ی ادم موفقه مستقل مثال میزننت

ب جان بچه هام همشون همینجورین

ینی دقیقا روالش ایتجوریه

تو حتما همینکارو کن اتفاقا

سکوت کن و اونجوری ک کاملا خودت دلت میخواد برو جلو ببین چقد همه چی خوب بشه

اها اره. چرا جدا زندگی نکردی

خب نمیذاشت بابام باور میکنی بعد طلاق نمیذاشت حتی اصلاح کنم؟؟؟ میگفت خانه من قانون هایی داره بعد من از لحاظ روحی اسیب دیده هستم میگفت خانه من قانونهایی داره.

وقتی که جهازمو اوردیم خونه این شوهرم بعد چیدن پدرم اومد تو گفتم خانه منم قانونهایی داره اشغالو میبریم بیرون و تو خونه نمیاریم من به انرژی خونم ارزش قائلم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
عزیزم ادما همیشه اوله یچیزی ضر مفت میزننوقتی ببینن طرف داره برنامشو طبق صلاح خودش جلو میبره بعد ی مد ...

مرسی ممنون 

اگه توی محل کار ازم پرسیدن چی بگم؟ راستشو بگم یا الکی بگم با خانوادم

من دیدم یکی از اقوام دوره

ولی خب خیلی سخت بهش گذشت

چون تنها بودن آدم رو رنج میده 

البته ایشون خانواده ش قبولش نکردن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خب نمیذاشت بابام باور میکنی بعد طلاق نمیذاشت حتی اصلاح کنم؟؟؟ میگفت خانه من قانون هایی داره بعد من ا ...

عجب