2777
2789
عنوان

شوهرم سالمه ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 62 پست
اون موقع ک دور بودیمبهتربود خودس حداقل میگفتبعدش دیگه من بابد التماس و گریه ث خاهش کنم واقعا داغون س ...

برای من که اصلا نمیگه 😑

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
شاید سه ماهبعد مثلا خفته ای دو روز پیشش بودم تا دوماهبعدشم کامل پیش همین

هفته ای دو روز مشتاق بود ؟همش میخواست ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم فک کن من با رابطه کامل مشکل ندارماون نمیخادبرعکس بقیههه خیلی عجیبع

چند سالشه

فک کن من با رابطه کامل مشکلی ندارماون نمیخاد براکس همه مردا

می ترسه گند کارش درآد

ببخشید که می پرسم

نعوذ داره؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
۲۳

سنش هم کمه که 

می ترسه گند کارش درآدببخشید که می پرسمنعوذ داره؟

اره از اون نظر خوبه

هم سایزش هم نعوذ

و هم تایمش

ولیی تعداد بالا نمیتونه

مثلا شده خفته ای دوبار با خاهش اینا اما بیشتر نمیتونه بنظرم

اره از اون نظر خوبههم سایزش هم نعوذو هم تایمشولیی تعداد بالا نمیتونهمثلا شده خفته ای دوبار با خاهش ا ...

میلش کمه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اره از اون نظر خوبههم سایزش هم نعوذو هم تایمشولیی تعداد بالا نمیتونهمثلا شده خفته ای دوبار با خاهش ا ...

دخول که نداشتین؟

اره دیدی توروخدابعد دوست بودیم چون من افتاب مهتاب ندیده بودمهمش بهم میگفت خیلی سردیمعلومه از اون نظر ...

رنگ پوستش و چشم و موهاش چه رنگیه

چه میدونم چیزای گرم بهش بده بخوره گرمی جات زیاد بده بخوره خودتوم داخل خونه خودت همش با لباس های باز ...

ببین سرد باشه  کیلو کیلو گرمیجاتم بخوره فایده نداره عقد میگه ماهی یه بار تو عقد طرف نباید بذاره یه روز بشه