2777
2789
عنوان

نمیتونم ببخشمش

246 بازدید | 19 پست

شبتون بخیر خانما⚘️

ی خلاصه از موضوع بگم 

شوهر من حدود ۳ سال پیش خیانتش لو رفت 

حدود چند ماهی بهش شک داشتم یبار ی اس اشتباه با ی خط ک من شمارشو نداشتم برام فرستاد بهش گقتم این خط کیه گفت خط خودمه برا کارم گرفتم ب همه با این زنگ و اس میدم گفتم ولی اشتباهی ب من دادی گفت نه خودم فرستادم داشته باشی ولی من شک کردم شدید 

ی روز اومد خونه خابید گوشیش تو شارژ بود من رفتم سراغ گوشیش با اینک رمزشم نداشتم اعلانهاشم مخفی کرده بود نمایش نمیداد گوشی 

ولی دیدم رو صفحه گوشیش ی پیام اومده زدم روش با اینو میدونستم باز نمیشه رمز میخاد ولی ب طور غیر باوری اس رو صفحه نمایش باز شد و من خوندمش ...

تا موقع بیدار شدنش صبر کردم وقتی بیدار شد بهش گفتم پاشو عشقت پیام داده منتظر جوابه 

انگار بهش برق وصل کردن پرید رو گوشی و سری اس رو پاک کرد و گفت ن اشتباه میکنی 

هرچی بهش گفتم زنگ بزن ب شماره نزد و از خونه رفت بیرون 

شب اومد گفت حقیقتش اینه خط دوستمه دوست دخترش حامله شده میخواست بپیچونش خط داد ب من 

ولی محتوای پیام ثابت میکرد ک پیچوندنی در کار نیست... 

من با تمام شکم و خودخوریام سپردم دست خدا گفتم تو شاهد و همراه من باش من گردن این نمیتونم بزارم ک 

خلاصه ی دوماهی ب بدترین شکل ممکن گذشت 

ی شب ک خواب بود گوشیشو چک کردم دیدم ی خط بهش ۱۷ بار زنگ زده و اینم جواب نداده 

زنگ زدم ب شماره ی خانم برداشت گفت جاااااانم قط کردم پیام دادم بیداری نوشت شما 

فهمیدم میدونه زن داره و هماهنگن 

تا صبح نشستم فکر کردم گریه کردم یاد تمام عذابای ک تو اون مدت ب من داده بود افتادم و اشک ریختم 

صبح پاشد ولی مریض شده بود نرفت سرکار

گفت چرا این شکلی شدی گفتم بخاطر این 

گفت ن اشتباه میکنی خیانت نکردم بابا این دوست دختر رفیقمه بخاطر رلش زنگ میزنه رفیقم دیروز تصادف کرده این زنگ زد حالشو بپرسه من جواب ندادم 

من باور نکردم هرکی دیگم بود باور نمیکرد 

از خونه زدم بیرون گفتم دوماهه دارم میگم خیانت میکنی ب من اما گردن نگرفتی من طلاق میخام 

داشتم میرفتم دیدم با ماشین اومد سرراهمو گرفت گف بیا بالا زشته تو خیابون سوارشو هرجا بخای بری میبرمت 

من سوار شدم اومد خونه گفتم من خونه نمیام گفت ببین تموم شد میدونم فهمیدی و داری اذیت میشی نمیخام اذیت بشی باشه قبول ولی اونا با من کاری ندارن من تو جمعمشون بودم ولی دوستای من نبودن 

خلاصه بازم پیچوندن و گردن نگرفتن شروع شد 

بخاطر کرونا ی دوروزی خونه بود و بعدش روال عادی رفت سرکار بماند ک چ حال بدی داشتم و چ روزای رو میگذروندم...

همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫

خ ب

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد دو روز شب ک اومد خونه گفتم دو روز صبر کردم ولی حالم بده من کاری ندارم چی شده و چی میخواد بشه ولی ی لحظه گوشیتو باز کن بده 

گوشیشو داد ولی نشست پهلوم تا رفتم تو اس هاش چشمم خورد ب همون شماره تا رفتم توی پیامها سری گوشیو گرفت گفتم بده تموم شد دیگ همه چیز شروع کرد ب پته بته کردن ک چیزی نیست اونجوری ک فکر میکنی نیست منم شروع کردم ب داد زدن انقد داد زدم حس کردم از حنجرم داره خون میاد 

گفت خودم میگم نخون اونا رو باشه ی مدته با ی زنم ک تازه طلاق گرفته ولی هیچی نیست و فقط حرف زدیم 

دنیا رو سرم خراب شد انقدر گریه کردم خودمو زدم ک حد نداشت 

گفتم دیگ این زندگی رو نمیخام فردا میرم 

فردا ک شد رفتم از خونه 

انقد زنگ زد ک بیا بخدا جبران میکنم زندگیو بهشت میکنم 

فلان میکنم بلان میکنم 

قسم و قول و گریه 

من قبول کردم بخشیدم و برگشتم 

ولی تا یکماه بحث داشتیم اونم فقط میگفت چشم ولی هیچ کاری نمیکرد میگفت زندگیتو کن بگذر هیچی نشده 

بعد ک دیدم هیچ خبری نیست ن قولای داده عمل کرد و ن کاری میکنه بهش گفتم پس چیشد یکماه گذشت و هیچی نشده 

شروع کرد داد و بیداد کردن ک همینک هست من غلام حلق ب گوش تو نمیشم تو نوکر میخای من نیستم 

ناراحتی جمع کن برو قصر بابات 

بعد اونم یبار ن تنها قولی انجام نشد 

دسدم یبار تو اینستا براش کلیپ عاشقانه درام فرستاده و گفت ن این اون نیست منم نفرستادم دوستم فرستاده دوست دخترشو امتحان کنه

یبار تو قسمت سرچ تلگرام اکانت زنه رو دیدم و گردن نگرفت 

یبارم ی جمعه بیست بار بهش ی خط زنگ زد ک اقازاده جواب ندادن و رفتن بیرون شب اومدن دعوامون شد گف رفیقم بود زنگ میزد

بعد چند ماه همون شماره تلگرام جوین داد ک دیدم خود خانمه‌س.

ولی گردن نگرفت 

خلاصه خیلی اذیتم کرد و عذابم تمومی نداره هرروز بحث داریم و سرد سرد زندگی میکنیم ولی من قلبم خیلی شکسته ی لحظم نمیتونم ب کاراش ب حماقتای. خودم فک نکنم و بگم چقد خری ک بخشیدی ک اینجوری خار و خفیف بشی قلبم انگار هرشب بهش ی ترک جدید اضافه میشه و بارها مرگمو از خدا خواستم ....🖤💔

نمی‌خوام اینو بگم ولی

متاسفانه

بخشیدن یا نبخشیدن یک زن برای یک مرد خیانتکار مهم نیست،

مگر اینکه واقعا بدونن اون خانم اذیت شده و میخوان که واقعا بخشیده بشن

یعنی بخوان ترک کنن

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤
نمی‌خوام اینو بگم ولیمتاسفانهبخشیدن یا نبخشیدن یک زن برای یک مرد خیانتکار مهم نیست،مگر اینکه واقعا ب ...

رابطشون بحدی عاطفی بود و عاشق شده بود ک من مطمئنم شوهرم بشدت بهش وابسته بود و اینو میفهمم ک عاشقانه دوسش داره و از این عذاب برای ی زن بالاتر چیزی هست؟؟

رابطشون بحدی عاطفی بود و عاشق شده بود ک من مطمئنم شوهرم بشدت بهش وابسته بود و اینو میفهمم ک عاشقانه ...

نه نیست متاسفانه،اما اون باید بخواد واقعا تغییر کنه تا بتونی ببخشی..متاسفانه کوچکترین حرکت هم برای یک زن فراموش نمیشه.

چندسالشونه همسرتون؟

بعد دو روز شب ک اومد خونه گفتم دو روز صبر کردم ولی حالم بده من کاری ندارم چی شده و چی میخواد بشه ولی ...

چه بیشعوریه

عزیزم تو ک گناهی نداره گیر همچین ادمی افتادی این درست بشو نیست نمیخوای طلاق بگیری؟ همون بار تول ک تصمیم طلاق گرفتی باید عملیش میکردی 

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 
چه بیشعوریهعزیزم تو ک گناهی نداره گیر همچین ادمی افتادی این درست بشو نیست نمیخوای طلاق بگیری؟ همون ب ...

بیشعوری واسه ی دقیقشه ب معنی واقعی کلمه گاوعه ی گاو بی خاصیت 

ولی نمیتونم حداقل فعلا نمیتونم عزیزم .خودم خیلی دوسدارم جدابشم و ی روزی قطعا میشم 

ولی ی بچه دارم و شرایطم طوری نیست بتونم خودمو اونو ساپورت کنم دل کندنم ازش واسم غیر قابل تحمله بمیرم بهتره از اینک پیشم نباشه 

و از ی طرفیم پسرم بشدت ب باباش وابستس بطوری ک دو روز نمیبینش تب و لرز میکنه😓💔

بیشعوری واسه ی دقیقشه ب معنی واقعی کلمه گاوعه ی گاو بی خاصیت ولی نمیتونم حداقل فعلا نمیتونم عزیزم .خ ...

نمیدونستم بچه م دارین

چه شرایط بدیه واقعا معلومه از همه ور تحت فشاری

تو این شرایط ادم چیکا می‌تونه بکنه جز پناه بردن ب خدا 😢

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 
نمیدونستم بچه م دارینچه شرایط بدیه واقعا معلومه از همه ور تحت فشاریتو این شرایط ادم چیکا می‌تونه بکن ...

خیلی سختمه واقعا یاد کاراش میوفتم یاد اتفاقای ک افتاد و من خر نفهمیدم و اون چ راحت پیچوندو هردفعه زرنگ تر از قبل شد یاد اینک چرا بخشیدم با هر بار نفس کشیدن قلبم تیر میشکه 

خدام ک قربونش برم انگار من بدترین بندشم و منو نمیبینه 

شما دعا کن لطفا یا تموم شه بره یا درست بشه خسته شدم واقن دیگ نمیکشم😓

الان ۳۳

یه کم از تاپیکاتو خوندم

احساس میکنم قبح مسئله برای همسرت جلوی شما ریخته و دیگه خجالت نمی‌کشه و ابایی نداره از کاراش

بخاطر تهدیدها و حرفایی  که عملی نشد یعنی نمیشه که بشه

با سیاست زنانه فقط جلو برید