سلام من ۱۸ سالمه ی مشکلی دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
من سه تا برادر کوچیک تر از خودم دارم
خوزستان زندگی میکردیم ی روز بابام اومد گفت بریم کاشان اونجا کارو بار بهتره منم اونموقع ۸ سالم بود رفتیم حدود ۶ سالم کاشان بودیم و دوباره برگشتیم خوزستان پدر من خیلی خیلی بداخلاقه واقعا قابل تحمل نیس مامانم یکسال قبل از اینکه برگردیم گفت میخوام برم تو یه شرکت کار کنم یجورایی افسرده بود بابام بزور قبول کرد
اینم بگم بابای من حتی ی کلمه هم صحبت محبت امیز یا رفتار خوب نداره مامانم واقعا بهترین زن توی کل فامیلمون بود متاسفانه موقعی که رفت توی اون شرکت بعد مدتی با ی اقا دوست میشه ما تصمیم گرفتیم ک برگردیم خوزستان همه وسایلامونو جمع کرده بودیم ک مامانم پاشد داداش کوچیکمو برد گفت میخوام برم دکتر رفت و دیگه نیومد فهمیدیم با اون اقا رفته بعد کلی بدبختی و اینور اونور گشتن من همش ۱۳ سالم بود با دوتا بچه کوچیک اوردنمون شهر خودمون وسایلارم اوردیم خیلی سختی کشیدیم تا پیداش کردن و برش گردوندن
بخاطر بچه ها نشد ک جدا بشن یا هرچی دیگه باز شروع کردیم زندگی کردن مامانم بعد از اون ماجراهم ۲ بار دیگه خیانت کرد که بابامو و همه فهمیدن کلی هم زندگیمون پاشید از هم هرسری میخواستن بکشنش فرار میکرد و کلی ماجرا حدود یکساله ک یکمی بهتر شدیم اونم مثلا دست از این کاراش برداشته بود
تا متوجه شدم ک با ینفر ک ن با چن نفر چت میکنه باهاش بد شدم اونم فهمید ک من متوجه شدم اومد گفت من ک خیانت نمیکنم فقط در حد چت
منم مجبور شدم ساکت باشم چون واقعا بدون مامانم زندگی سخته سه تا برادر کوچیک و وضع مالی هم افتضاح بابامم ک رفتاراش افتضاحه گفتم عیب نداره
تا این ک مامانم گفت میخوام برم سرکار از اینایی ک نظافت انجام میدن الان حدود یکساله میره
اخیرا متوجه شدم توی چتاش نمیگه متاهلم میگه مطلقم و ی پسر بیشتر ندارم و این حرفا بازم هیچی نگفتم گفتم در حد چته ول کن
امشب دیدم با ینفر چت کرده مامان من پریشب ی گوشواره طلا خریده و ی جاکفشی و گفت میخوام ی جفت النگوهم بگیرم چون این یکسال ک میره سرکار همش قرعه کشیو اینجور چیزا گذاشته الان دروامده
فهمیدم ب طرف میگفت قول دادی برا من النگو بگیریو پول بفرس میخوام کمد بگیرمو تو نمیتونی خرج من کنی
و اونم گفت بش ک فردا صبح بیا میخوام برات صبحانه کباب کنم
بابای من و یکی از داداشام تهرانن حدود دوماهی هست بخاطر فوتبال داداشم رفتن
الان این پیامارو دیدم حالم خیلی بده چیکار کنم اخه من
نمیتونم بگم دارم دق میکنم بخدا
ببخشید طولانی شد