2777
2789

خیلی وقته دارمشون،خیلی تاثیری هم در زندگیم نداشتن، الان لاشونو که چسب کاری شده بود باز کردم نگاشون کردم.تو آب بندازم خوبه؟ همراه و باطل السحر و صبی و جامع و.. یه وقت یکی ببینه فک نکنه من برای کسی دعا گرفتم،، تو آب ریزشون کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا ریزشون نکن

آب نمک درست کن با نمک فراوان. تو یه ظرف متوسط

بعد کاغذا رو بنداز توش.  یه ۲ روزی باید بمونن

بعد از ۲ روز نوشته هاشونو محو کن.  به اذن خدا باطل میشن

من این کارم. لطفا به هیچ روش دیگه از کاربرا توجه نکن

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.

بچه ها منم ی حرز امام جواد دارم تو قوطی استوانه ای نقره خالص نبوده چون رنگش داره ب سیاهی میره .دلم نیست باهاش ک درست باشه چون خیلی آداب داره میخوام بندازم آب روون 

این چکار کنم ؟؟؟با همین فلز بندازم اب؟

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »
وا من برای خیانتای شوهرم گرفته بودم، برای کس دیگه ای نگرفته بودم که

هرچی میتونستی قران بخونی وباقران رفعش کنی نه که بری پیش جادوگر الانم سریع نابودش کن خیلی خطرناکه اینکارا چجورجرات میکنید برید پیش اینجور ادما که خودشیطانن

هرچی میتونستی قران بخونی وباقران رفعش کنی نه که بری پیش جادوگر الانم سریع نابودش کن خیلی خطرناکه این ...

دوست عزیز بعضیا ب اسم دعای قرآنی این کارارو میکنن این بنده خدا هم ک نمیدونسته حتمآ 

چرا قضاوت میکنین

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »