2777
2789

یه وامی قراره برداریم قرضمون رو بدیم بعد یه ۱۵ تومن اینا میمونه اونروز تو اینستا میدیدم النگو آینه ای هست دونه ای ۷ تومن اینا در میاد سایز یکش کسی داشته خوبن؟بعد چون خیلی باریکن یه پلاک زنجیر هم دارم زیاد دوستش ندارم به نظرتون اونم بذارم روش به جاش النگو بگیرم؟

من همونم که تا میدیدیم ذوق میکردی 💔حالا اما فاز غم میگیری💚💚

اینه ای اینا که سفتن برندار اصلا، توشون گچ داره، سریعم می‌شکنه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم من 18تا آینه ای دستمه منم کم کم خریدمشون الان 5ساله مداوم دستمه 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

منظورم ایناست

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اینا خوبه

آره عزیزم من 18تا آینه ای دستمه منم کم کم خریدمشون الان 5ساله مداوم دستمه

منم میگم چون قیمتش مناسب تره شاید کم کم بتونم زیادش کنم حالا تا ببینیم وام ما جور شه دوباره طلا گرون میشه  

من همونم که تا میدیدیم ذوق میکردی 💔حالا اما فاز غم میگیری💚💚