یه وامی قراره برداریم قرضمون رو بدیم بعد یه ۱۵ تومن اینا میمونه اونروز تو اینستا میدیدم النگو آینه ای هست دونه ای ۷ تومن اینا در میاد سایز یکش کسی داشته خوبن؟بعد چون خیلی باریکن یه پلاک زنجیر هم دارم زیاد دوستش ندارم به نظرتون اونم بذارم روش به جاش النگو بگیرم؟
من همونم که تا میدیدیم ذوق میکردی 💔حالا اما فاز غم میگیری💚💚
اینه ای اینا که سفتن برندار اصلا، توشون گچ داره، سریعم میشکنه
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇