جوارک مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4194 عنوان خانما کیسه زرده کسی دیر تشکیل شده 2203 بازدید | 25 پست لطفا بیاین عکس بذارم توروخدا دارم دق میکنم بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹 1403/06/07 | 00:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوارک مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4194 اول بگو هفته چندی با حساب خودم هفته دهم ولی با حساب دکتر بین پنج و شش بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
صدف90 عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 21458 با حساب خودم هفته دهم ولی با حساب دکتر بین پنج و شش تاریخی که سونومیزنه درست
املت98 عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 15785 با حساب خودم هفته دهم ولی با حساب دکتر بین پنج و شش خب اون احتساب نیست عزیزم جنین و ساک بیشتر رشد نکرده ببخشید خیلی رک بهت گفتم منم جدیدا سقط کردم تجربه دارم اگه کیسه نداره یعنی چنینم نداره حتما ضربان هم نداره
املت98 عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 15785 فتال پل جنینه اگه مطمئنی از اولین روز آخرین پریودت ده هفته گذشته و هنوز جنین دیده نشده شاید بارداری پوچه
جوارک مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4194 خب اون احتساب نیست عزیزم جنین و ساک بیشتر رشد نکرده ببخشید خیلی رک بهت گفتم منم جدیدا سقط کردم تجربه ... ❤️🥲🥲🥲بله خب فیتال پل هم نبود یعنی جنینی هم نبود،پس پوچه؟ بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
جوارک مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4194 فتال پل جنینه اگه مطمئنی از اولین روز آخرین پریودت ده هفته گذشته و هنوز جنین دیده نشده شاید بارداری ... واقغیت مطمین نیستم ولی اخرین پریودیم اواخر تیر بود بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
املت98 عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 15785 ❤️🥲🥲🥲بله خب فیتال پل هم نبود یعنی جنینی هم نبود،پس پوچه؟ اولین روز آخرین پریودت کی بوده؟
جوارک مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4194 یعنی رشدنکرده؟وتو۵و۶هفته مونده؟دکترت چی گفت دکترم گفت هفته ششم هستی قبل اینکه برم سونو،سونو هم همونو گفت ولی گفت ده روز صبر کن مجدد بیا چون ساک خالیه،ولی من خونریزی هیچی ندارم.دیگه ناامید شدم بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
جوارک مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4194 اولین روز آخرین پریودت کی بوده؟ شوهرم میگه یک مرداد،من میگم بیستم یا بیست و هفتم بیست و پنجم تیر. بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
املت98 عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 15785 اگه اواخر تیر باشه آخرین پریودت نترس هنوز برای تشکیل وقت داری خب حساب کتاب کن متوجه میشی یعنی مرداد 4 هفته شده دو هفته هم با حساب شهریور و هفته آخر تیر نهایت 6 هفته ایاینجوری باشه خطرناک نیست دو هفته صبرکن تا تشکیل شه اسید فولیک بخور
صدف90 عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 21458 دکترم گفت هفته ششم هستی قبل اینکه برم سونو،سونو هم همونو گفت ولی گفت ده روز صبر کن مجدد بیا چون ساک ... خب لابد ۵و۶هفته ای عزیزم ۱۰روز صبرکن دوباره برو نترس