2777
2789
بعضی مردام مریضن اینم بگم میرن خانمی رو میگیرن ک حالا تحصیلات دانشگاهی نداشته باشه! ک تا خواست نظ ...

چه بی شعور ، شاید دختره دانشگاه رفته بوده باشه نتونسته باشه موفق باشه ، انصراف داده باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زدی ب هدف سیکل باش ددی پولدار باشه،کافیههههه

دقیقا

پولدار زشت کم سواد دیدم که ازدواج عالی داشته،اما خر پول بوده

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
چه بی شعور ، شاید دختره دانشگاه رفته بوده باشه نتونسته باشه موفق باشه ، انصراف داده باشه 

نه اصلا ب این قصد اومد ک اینکارو کنه

دیدم ک میگم...

بارها شده زنه اومده نظر بده مرده گفته تو ک سوادشو نداری نگو...

جلو خودم دیدمممممم

من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم...🍷

به نظر من کسی که تو ازدواج به هم کف خودش بسنده نمی کنه، باید پیِ دردسر و مشکلات تمام نشدنی رو به تنش بماله، حالا چه زن چه مرد.
تفاوت ها نباید خیلی چشم گیر باشه.
وقتی تحصیلات طرف مقابل ازتون پایین تره، عذاب می کشید که چرا حرف مشترکی راجع به اون بخش زندگیتون ندارید بزنید. اون هم تو جمع های دوستانه تون خجالت زده و معذبه.، وقتی تحصیلات طرف بالاتره احساس حقارت می کنید.
از نظر مالی هم همین طور.
همین دخترایی هم که خیلی دنبال شوهر پولدار بودن که از فقر دربیان رو هم ببینید، باز به آسایش نرسیدن، چون الان وقتی خودشون رو با جاری و خواهرشوهر و غیره مقایسه می کنن و خانواده خودشون رو از خانواده همسرشون کمتر می بینن و غیره عذاب می کشن.
پسرهایی هم که زن از خودشون بالاتر گرفتن، باز تو حس کمبود اعتماد به نفس و حقارت اسیرند. 

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**

تحصیلات شان و شخصیت نمیاره،پسری میشناسم دقیقا گاووووووو نه ادبی ن شعوری ن احترامی واقعا هیچی فرقی با گاو نداره،در عوض پسرهای دیپلمه ای میشناسم ک اینقدر شعور و متانت دارن ک از برخورد و هم‌کلام شدن باهاشون لذت میبری

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

اوه ببخشید یه جوری گفتی مهندس انگار پزشک فوق تخصص 

مملکتو مهندس برداشته 

تازه دیپلمم باشه دختر چه اشکالی داره 

تحصیلات که شعور نمیاره 

فقط درک متقابل باید باشه  ومفهوم زندگی مشترک رو بدونن کافیه

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
دقیقا پولدار زشت کم سواد دیدم که ازدواج عالی داشته،اما خر پول بوده

خانم کاش اینجوری بودد...

طرف انقد بدکاره بودهههههه یعنی تو فامیل پسری نبوده ک باهاش نباشه...

طی فرآیندی پسری عاشقش میشه و...

همه جا عملللللللل

قیافه فوق العاده مصنوعی و زیر معمولی

بنظرم واقعا حقش نبود ازدواج ب اون شکل...

من اصلا حسود نیستم ولی از اینکه همچین کسی این زندگی،میمونم...

ب این مثال میرسم ک هرچی کثیفتر،زندگی بهتر😕

من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم...🍷