2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما میریم مغازه یه لباس میپرسه بعد جلو یارو اونجا قیافشو کج میکنه میگع واییی چ گرووون 

😐😐میگم تروقرررران صداتو بیار پایین🤣تو راه غر میزنم دیگع باهات جایی نمیرم

هممون مشکل داریم اشکال نداره

بابا کی شمارو میشناسه آخه تو خیابون راحت باش 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
باهاش حرف بزن درست شهباهاش بیرون نرو

حرف چیه منتظره یه کلمه بگم خندق بلا با اون برام درست کنه 

اره خیلی مقاوت میکنم باهاش برم بیرون ولی گاهی مجبور میشم 

هیچ وقت نمیشینه یه کارایی کرده که دشمن آدم در حق آدم نمیکنه

می فهمم چی می گی 

منم گاهی همینطوری فکر میکردم

حالا که رفته فقط چیزای خوبش یادم حسرتش رو دلم 

تازه محبتاش دارم می بینم تازه ادم قدرشو میدونه

اینو گفتم که بدونی تا هست قدر بدونی اگه بدی کرد تحمل کنی بعدا پشیمون نشی

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
ما میریم مغازه یه لباس میپرسه بعد جلو یارو اونجا قیافشو کج میکنه میگع واییی چ گرووون 😐😐میگم تروقرر ...

این که اصلا یه وضعی داستان داریم ما با فروشنده بحث میکنه واییی😂😂

می فهمم چی می گی منم گاهی همینطوری فکر میکردمحالا که رفته فقط چیزای خوبش یادم حسرتش رو دلم تازه محبت ...

مرسی عزیزم امیدوارم تا این دنیا هست یکم بهتر بشه باهامون