2777
2789

اصلا امکانش نیست عزیزم 

خونریزی در حد لک قرمز فقط طبیعیه اونم در حد یکی دو روز که بعدا با شیاف پروژسترون هم باید سریع قطع بشه اگرم ادامه پیدا کرد یعنی یه مشکلی هست یا سقط میکنه یا هماتوم داره یا جفتش به شدت پایینه که خون ریزی داره و باید با امپول و شیاف و استراحت مطلق کنترل بشه 

وگرنه تو بارداری پریود نداریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا امکانش نیست عزیزم خونریزی در حد لک قرمز فقط طبیعیه اونم در حد یکی دو روز که بعدا با شیاف پروژست ...

منم کاملا با شما مولفقم احتمالا اینا پریودشون ذاتا خفیفه و وقتی لکه بینی بارداری دارن اشتباه میگیرن با پریود

ولی خب اگه خونریزی شدید باشه قطعا مشکلی هست

خاله خودم اینجوری بود،هر ماه پریود میشد،...ماهم نفهمیدیم پریوده یا خونریزی داره...ولی شکر خدا بچه ها ...

پریود که قطعا نیست احتمالا خونریزی خفیف داشتن که اونم به خاطر حساس شدن واژن و دهانه رحم هست