2777
2789
عنوان

هیچکس پشتم نیست

54 بازدید | 3 پست

تو خونه ادویه جات اوردم بفروشم شهرکوچیکه منم ارزون میدم بعضی مسیرا دوره باید پیاده برم ن شوهرم حمایتم میکنه ک پول بده مغازه بزنم یاحداقل یه موتور بخره برام ک جنس ببرم برامشتری هام خانوادمم ک اصلا میگن ب ما چ خیلی تنهام امشب کلی راهو پیاده رفتم توی هوای گرم  خیلی غصه خوردم گاهی اشک از چشمام چکید همه امیدم اینه ک خدا کمکم کنه فقط 

تو تلخ ترین خاطره ی قشنگ از همه ی عمر منی...

جاریم ن قیافه داره ن خانواده شوهرش براش ماشین خریده چقدددد طلا چقد پول خرجش میکنه رفته کلاس تتو من تنها شب چندتا بسته ادویه دستم باید توی شهر ببرم در خونه ها حتی کسی نمیبرم پدرم ماشین داره شوهرم همینطور هرگز نمیبخشمشون تو زندگی برای پیشرفت همسرم همه کار کردم چقدر طلا مال عروسیم فروختم براش اما ذره ای توکارم حمایتم نکرد 

تو تلخ ترین خاطره ی قشنگ از همه ی عمر منی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.