2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ببخشید شما هولاهوپ هوشمند دارین؟ مثل هولاهوپ معمولی ها سخته زدنش؟؟؟ تاثیر داره؟؟؟

اره زدنش خیلی اسونه.  تاثیر هم داره با رژیم تاثیرش زیاد تره

خدایا شکرت. 

یکی از بدترین کارهایی ک در حق خودم کردم. خوردن قرص بود. ک از خانم ریاحی خریدم. ک با پیج فیکش تو همین نی نی سایت گولم زد و خریدم. و بدترین روز های جسمی و روانی رو تجربه کردم اصلاااا توصیه نمیکنم. ۲۶ کیلو کم کردم مریض نشدم. ۲ کیلو با این قرصا کم کردم معدم داغون شد. هفته ای چند بار بالا میاوردم و معده درد امونم رو بریده بود. از روان هم مثل روانی ها بودم 

که همون دوکیلو    ۶ کیلو برگشت با معده درد 

خدایا شکرت. 
سلام عزیزم همچنان شما آنلاین هستید؟قرص آلفا اسلیم که بهتون دادن این خانم چ رنگیهچون من یکی برام خرید ...

نه قرمز بود نه نارنجی. یه رنگ حد وسطی بود. 

خدایا شکرت. 
والا من نارنجیه رنگشدوروزم هست میخورم ولی خوابم رو به شدت بهم ریخته و اینکه وزنم باهاش کم کردم

منم خواب نداشتم و یکم لاغر کردم ک 7 کیلو برگشت. من نصف قوطی بیشتر نخوردم بقیش ریختم دور   معده دردش برام موند.  

واقعا مخدر داره.  

من دو روز اول همه جا ی خونه رو سابیدم. 

روز های اخر میخوردم ک فقط حال داشته باشم. به شدددددت هم عصبی شدم و معدم.  حیف معدم.  امشب و دیشب بالا اوردم. 

خدایا شکرت. 
عزيزم توروخدا بيا كمكم اصلا نميتونم كم بخورم شما از كجا خريدي خوب بود؟

عزیزم همین الان بهت میگم قرص رو هرچیش مونده بریز دور

بعد از مصرفش هرچیم کم کردی برمیگرده سرجاش

یک معده درد فقط برات باقی میمونه

عزیزم همین الان بهت میگم قرص رو هرچیش مونده بریز دوربعد از مصرفش هرچیم کم کردی برمیگرده سرجاشیک معده ...

میشه بگی پودر داخلش چه رنگی بود؟

من بخدا نمیتونم اصلا کم بخورم افتضاح چاق شدم خیلی حالم بده از چاقی

من انقد رژیمای مختلف گرفتم‌ دکترم رفتم گفت چون رژیم زیاد گرفتم نمیتونم کم بخورم

میشه بگی پودر داخلش چه رنگی بود؟من بخدا نمیتونم اصلا کم بخورم افتضاح چاق شدم خیلی حالم بده از چاقیمن ...

پودر داخلش سفید نبود یک ترکیب انگار گیاهی مانند بود سبز و سفید باهم

رژیم کالری شماری رو امتحان کردی؟؟؟؟