2777
2789
عنوان

کمکککک تروخدا بیاین

169 بازدید | 19 پست

حساسیت فصلی دارم خیلی حالم بده از صبح تا شب دماغم کیپه آبریزش بینی دارم هرچی قرص میخورم خوب نمیشه چیکار کنم دیگه نمیکشم خسته شدم🥲😭😭

دعا کنین به اونی‌ ک دوسش دارم برسم:))))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شمام مخصوصا شبا ک میخام بخ‌ابم خیلی اذیت میشم بینیم کیپه و همش بیدارمیشم

ولی دکتر بهم ی اسپری داد قبل خواب میزنم بینیم تا خوده صب راحت نفس میکشم بینیم باز میشه

برای عطسه و خارش چشمتم مراقب چیزایی ک میخوری باش چون بدترش میکنه من تا وقتی ک مراعات کنم خوبم ولی چیزی بحوزم ک اذیتم کنه دیگ تمومه کارم باید سریع ی نصفه قرص حساسیت بخوزم 

منم مثل شمام مخصوصا شبا ک میخام بخ‌ابم خیلی اذیت میشم بینیم کیپه و همش بیدارمیشمولی دکتر بهم ی اسپری ...

یه عکس از اسپری میفرستی؟ 

عکس فرستادنم اینجا داستانههنوزم باید لینکشو بفرستم یا میشه خوده عکسو فرستاد؟

آره میشه عکسو بفرستی

اگه نیومد این پیوی ایتامه اینجا بفرست @naheleh

آمپول میگن خوب نیست که

قرصشم عوارض داره خوب 

همشون عوارض دارن 

خودمم حساسیت فصلی دارم از میوه هایی که میدونم حساسیت ایجاد میکنند چندساله نمیخورم خیلی بهتر شدم 

ولی کولر آبی باشه جایی حساسیت میده بهم

می آید هر آنچه باید 🌱
قرصشم عوارض داره خوب همشون عوارض دارن خودمم حساسیت فصلی دارم از میوه هایی که میدونم حساسیت ایجاد میک ...

نه آنتی هیستامین و سیتریزین میخورم انگار هیچی ب هیچی