negarr_200000399 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 2247 عنوان قرص ال دی و عقب افتادن پریود 49 بازدید | 3 پست سلام بچه ها میگم من دوستم یه هفته مونده به موعدش بعد الان میخواد سه چهار روز عقب بندازه میشه از الان ال دی بخوره بعد سه چهار قطعش کنه؟ یا دیره الان باید از اول سیکلش میخورد 1403/06/06 | 22:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6934 من۵روزقبلش خوردم مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
negarr_200000399 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 2247 من۵روزقبلش خوردم بعد به محض این که قطع کردی شدی؟؟من خودمم قبلا خوردم اما از وسطای سیکل قطع کردم دوروز بعدشدم اما گفتم شاید این دیر بخوره همون تایم پریود شه
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6934 بعد به محض این که قطع کردی شدی؟؟من خودمم قبلا خوردم اما از وسطای سیکل قطع کردم دوروز بعدشدم اما گفتم ... ۵روزقبل پری خوردموقتی قطع کردم۳روزبعدشدمتقریبا۳۰روزبیشترخوردم مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......