2777
2789

بنا به دلایلی از جمله مشکلات خانوادگی من سال ۱۴۰۰ اولین کنکورم بود درس نخوندم این چندسال هم همین طور گذشتتت  قبول نشدم چیز خاصی😭😭من همیشه جز دانش آموز های بودم که معدل بالای ۱۹ بود ... و اینکه من واقعاا علاقه دارم به رشته های تاپ دلم میخواد یکیشو قبول بشم حداقل جبران بشه این چندسالی از عمرم که هدر رفتت😭الان همسن و سالای من اول مهر سال چهار رشتشو شروع میکنن ولی من دست خالی😭😭😭بنظرتون ارزش اینو داره برای ۱۴۰۴ بخونم درس و اوصولی و واقعااا تلاش کنم.. و اینکه واقعاا غبطه مبخورم به اونایی که دانشجو رشته های علوم پزشکی ان و با این حسرت هیجوره نمی تونم کنار بیام

اره شروع کن 

سخته و غیر ممکن نی

وقتی تو زندگی کسی نبودین و صرفا فقط داستانشو شنیدین و تو عمق ماجرا نبودین لطفا قضاوت نکنید... پشت همه ی این کاربری ها یه آدم نشسته، گاهی خوشحال گاهی ناراحت گاهی خسته گاهی تنها... حواسمون باشه چی میگیم 🥹🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی بمونی واقعا میخونی؟ تنبلی نمیکنی؟ پست گوش نمیدازی؟ یا خسته شی جا بزنی؟

بشین فکراتو کن با توجه به شناختی که از خودت داری ببین اگه میتونی واقعا بخونی بمون اگه نمیتونی نمون برو باز الکی یه سال دیگه پشت نمون

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من پشت کنکور بودم و میدونم چه روند فرسایشی از داره پس اول مطمئن شو خواسته ات واقعیه و به خاطر پز دادن و شرایط جامعه نیست ، چون قراره سختی های زیادی رو متحمل بشی ، تصمیم در نهایت با خودته اما ایندفعه هرچی اشتباه داشتی رو رفع کن تا نتیجه بگیری ، اگر من بودم شاید یه پیرا میزدم و میرفتم کاری که امسال قراره انجام بدم 

من دقیقاً توئم با این تفاوت که چندسال میگرن شدید دارم خیلی حالم بده خیلیکای اگه شرایط و داشتم ؛ حداق ...

منم میگرن دارم دقیقاا یه سال میگیرنم عود کردد و نتونستم بخونم 😭الانم خشکی چشم دارم و آستیگماتم و واقعاا سخته

من سال ۹۷ اولین کنکورم نمونه دولتی بودم و همیشه معدل ۱۹ به بالا و ۲۰ و کلی دشمن داشتم ولی به خاطر اذیت کردن دو نفر از دبیرستان از ترم دوم دوم دبیرستان درس رو ول کردم و معدلم ۱۷ و ۱۶ و ... شد و دیگه اصلا دانشگاه نرفتم تک فرزند هم هستم و تاقبل اون دو تا اشغال حسود خیلی هزینه و زحمت برای درسام کشیده بودم

دوستان و استارتر من باید چیکار کنم؟؟؟

اره ارزششو دارهشما چرا خودتو با بقیه مقایسه میکنی!شرایط زندگی هر ادمی فرق دارهیکی تو ۳۰ سالگی موفق م ...

🥲🥲🥲👌👌👌ولی خب موفقیتی که اولایل جوانی به دست بیاد یه چیز دیگس 

👌👌👌اره فکرامو کردممم ❣️مرسی

موفق باشی 🌱

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم