بنا به دلایلی از جمله مشکلات خانوادگی من سال ۱۴۰۰ اولین کنکورم بود درس نخوندم این چندسال هم همین طور گذشتتت قبول نشدم چیز خاصی😭😭من همیشه جز دانش آموز های بودم که معدل بالای ۱۹ بود ... و اینکه من واقعاا علاقه دارم به رشته های تاپ دلم میخواد یکیشو قبول بشم حداقل جبران بشه این چندسالی از عمرم که هدر رفتت😭الان همسن و سالای من اول مهر سال چهار رشتشو شروع میکنن ولی من دست خالی😭😭😭بنظرتون ارزش اینو داره برای ۱۴۰۴ بخونم درس و اوصولی و واقعااا تلاش کنم.. و اینکه واقعاا غبطه مبخورم به اونایی که دانشجو رشته های علوم پزشکی ان و با تین حسرت هیجوره نمی تونم کنار بیام
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
چرا توی این سالا صدتو نذاشتی؟ منظورم اینه اگه اون موقعا بخاطر مشکلات خانوادگی نتونستی درس بخونی امسال میتونی؟ اون مشکلات رفع شدن؟ اگر واقعا میخوای بخونی بمون
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
با خودت رو راست باش اگه واقعا درس میخونی بمون سال بعد ولی اگه فقط حرف هست که یه سال رو الکی خراب نکن و اینکه میدونی امسال هم سخت تر هست بحث کنکور و دانشگاه
میگم دلایل زیادی بود یکیش مشکلات خانوادگی... مشکلات که هست ولی خب میخوام برم کتابخونه درس بخونم
دانش اموز زرنگی هستی
اگر پایت قویه و واقعا میخونی بمون. امیدوارم به چیزی که میخوای برسی🤍
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱