یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰♀️🤵♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨👩👧👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰♀️🤵♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨👩👧👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
تبلیغی که نیست❗️ مگه مرورگرتون رو عوض نکردین ❓️❓️❓️
خیلی از کاربران مرورگرشون رو عوض کردن به خاطر تبلیغات.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
الان نیست تاقبل ازتاپیکم بود وتاحالاچندباراین تبلیغ رادیده ام
من کلا هیچ تبلیغی رو نمی بینم.
پارسال مرورگرم رو عوض کردم راحت شدم.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.