اره واس بچه ی دوم، یکسال یا بیشتره البته من میخوام شوهرم زیاد واسش فرق نداره که بشه یا نشه
بازم خبری شد اینجا بگو
خوشحال میشم
بعد از 10 سال انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد از 10 سال انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
اگه یه مارک برات هاله انداخت، دوروز بعدش دوباره از همون بزن ببینی بتا رشد کرده یا نه
البته الان میتونی بری آز بدی
چند روز تاخیر داری؟
میتونی امروزم بدی، شنبه هم بدی ببینی رشد بتا نرماله یا نه
مثلا امروز ۱٠٠ باشه شنبه بایذ بالاتر از 200 باشه مثلا 250 اینا
اونوخ ببر دکتر جوابو
من چون تو حاملگی اولم اذیت شدم و هیچی نفهمیدم ازون دوران دوس دارم دومی رو حامله شم
حاملیگم سالم بود از اطرافیانم اذیت شدم