2777
2789
عنوان

دعوای شدید با پدرشوهر سریعی بیاید

274 بازدید | 22 پست

این خب خیلی وحشیه همه ازش میترسن

تو اشپزخونه بودم تو پارچه اشغال اینا بود بچه هاا فندوق خورده بودن اومد سطل اشغالو گذلشت جلوش پارچه رو ی جوری ریخت همه اشغالا ریختن زمین

گفتم چرا اینجور بده به من بریزم و اینا

ی جوری با پاش زد به سطل اشغال رف کلی کصشعر گف پدر مادرمو فحش داد چن بار گف بیرون از خونه من

به مامانت زنگ بزن بیاد ببرته

چون با خانواده همسرم زندگی میکنیم بخاطره هدفمون

قراره الان ۲ ۳ ماهه زمین بخریم تو این مدت پس انداز جمع ک بتونیم زمین بخریم بعد بساریم

منم به همسرم زنگ زدم چون ی شهره دیگ کار میکنه ۴ ساعت راهشه با گریه

اونم میگف چیشده چیشده توضیح دادم

الانم تو راهه داره میاد

منم گفتم بیا دیگ بریم گف میام میریم

بخدا ریگ نمیتونم بمونم حالم بدههههه بخدا نمیتومم ازشون بدم میاد چندشم میشه نمیخام قیافشونو ببینم

فقط ی جی تو این وسط هس اونم هدفمونه

خونه دار میشدیم بچم تو رفاه بزرگ میشد پیشرفت میکردیم

اگ بریم اجاره دیگ سختی میشیم فقط

هیچکسو ندارم درددول کنم توروخدا مثل خاهر بهم بگید چیکار کنم😔💔

خیلی دلم میخواست الان پیش خانوادم کانادا باشم حیف که اونام اینجان  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آدم با پدر مادر خودش گاهی این مشکلات پیش میاد 

چه برسه به پدر مادر شوهرت 

واقعا انتظار دوری نیست که دعوا داشته باشین 

یا نباید زندگی میکردی باهاشون یا پی این چیزا رو باید به تنت بمالی 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

خواستی بری فحشش بده بعد برو بیخود کرد ب پدر مادرت فحش داد برو مستأجری هدفت عزت نفس و ارامشت باشه اول ...

اجی خیلی دلم گرفته😔💔

فقط از هدفم نمیتونم دل بکنم خودم هچ بچم میخام تو رفاه باش 

خواستی بری فحشش بده بعد برو بیخود کرد ب پدر مادرت فحش داد برو مستأجری هدفت عزت نفس و ارامشت باشه اول ...

اجی خیلی دلم گرفته😔💔

فقط از هدفم نمیتونم دل بکنم خودم هچ بچم میخام تو رفاه باش 

بنظرم توی این شش ماه تا ساخت خونه شما خونه مادرتون باشید و همسرتون خونه پدرفکر کنید عقدیدبنظرم مبارز ...

چ شش ماهی ساخت خونه ۳ سال طول میکشه