2777
2789

با تراز کل8230

رتبه احتمالی 12500منطقه 2

امیدی به قبولی در رشته رادیولوژی روزانه هست آیا؟

🤍🌱ربِّ اشْرَحْ لي صَدري و یَسِّرْ لی أمری 🌱🤍پروردگارم!‌ سینه‌ام را برایم گشاده و کارم را برایم آسان گردان

آره حتی پزشکی پردیس هم میشه

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

رادیولوژی بهتره یا پرستاری؟

کدوم رتبه بهتری میخواد ؟

راستی رادیو لوژی با رادیو تراپی فرق داره من گیج شدم شما دقیق می‌دونی فرقشونو؟

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره حتی پزشکی پردیس هم میشه

گلم این چی بود گفتی؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
گلم این چی بود گفتی؟

نمیشه؟

پردیسا که همه نمیرن فقط اونایی که وضعیت اقتصادی خوبی دارن میرن

من فکرم این‌طوری هست

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

نمیشه؟پردیسا که همه نمیرن فقط اونایی که وضعیت اقتصادی خوبی دارن میرنمن فکرم این‌طوری هست

نه نمیشه بابا ترازش خیلی پایینه دیگه نهایت 8700اینا میشه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
عزیزم رادیولوژی منطقه دو چه ترازی می خواد؟

والا از پیراها زیاد خبر ندارم🙏

رادیولوژی بهتره یا پرستاری؟کدوم رتبه بهتری میخواد ؟راستی رادیو لوژی با رادیو تراپی فرق داره من گیج ش ...

میگن پرستاری از لحاظ بازارکار بهتره

من برام بازار کار مهم نیست

راستش من خودم برای پرستاری ساخته نشدم

رتبه هاشون رو  رو نمیدونم ولی برام مهمه رادیولوژی قبول شم

🤍🌱ربِّ اشْرَحْ لي صَدري و یَسِّرْ لی أمری 🌱🤍پروردگارم!‌ سینه‌ام را برایم گشاده و کارم را برایم آسان گردان
نه نمیشه بابا ترازش خیلی پایینه دیگه نهایت 8700اینا میشه

آره خودم ترازم پایینه و در حد پزشکی نیست

به نظرت رادیولوژی میارم؟؟؟

آره خودم ترازم پایینه و در حد پزشکی نیستبه نظرت رادیولوژی میارم؟؟؟

اره