2777
2789
عنوان

شوهرم توبحثا بهم میگ روانی

289 بازدید | 28 پست

دیگ خسته شدم هروقت کم میاره توهین میکنه چیزایی میگ ک حالمو بدکنه مثلامیگ ازاین زندگی راضی نیستم یااسمت فقط توشناسنامم بهش میگم منم ادمم هیچوقت کنارم نیستی درکم نمیکتی توشرایط بد درکم نمیکنی هیچوقت باحرف ارومم نکردی فقط میگ بحث نکن چیزی نگو بدبخت روانی!!!! 

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون حقیقتارومیگم میگ بحث نکن روانی

اگر منطقی حرف بزنی بگی خوشم نمیاد اینجور حرف بزنی و تاثیر داره بهش بگو وگرنه عین خیالت نباشه حساس باشی بدتر میکنه وقتی دعواتون میشه

چقدر حسرت  به دلیم‌ 
ولش کن بابا حیف اعصابت نیست که الکی خوردش کنی

فکرکن ینفر هرباربهت بگ روانی اونقدرگفته حالم بدمیشه بعد انتظارداره یادت بره خوب باهاش برخورد کنی فقط میگ لال شو هیچی نگواگرمقصرباشه گردن نمیگیره اونقدرگریه کردم مبخوام گوشیموخاموش کنم

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

چجوری تحمل میکنین منم یه هفته ای قهرم ولی حالم بده

سخته ولی میشه 

چندبار اومد سوئیچ ماشینو بهم بده . 

وسیله خرید و آورد ولی من اصلا اون بدیهاش و حرفه‌ای زشتش که گفت تو روانی هستی تو خودتو انداختی 

تو روانی بودی پنهون کردی از من 

این حرفاش مثل اسیده 

ازش که بدت بیاد راحتی. حس تنهایی و بی‌کسی آدم رد سمت اینها میکشونه فقط 

اگر منطقی حرف بزنی بگی خوشم نمیاد اینجور حرف بزنی و تاثیر داره بهش بگو وگرنه عین خیالت نباشه حساس با ...

اینقدرگفتم داغون شدم میگم اینقدرتوهین نکن من فقط بهش گفتم دوستدارم وقتایی ک حال روحیم خوب تیست باهم حرف بزنیم برام وقت بزاری چیزبدی نگفتم ولی شروع کرد ب فحش وتوهین ک بحث نکن روانی 

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

شوهر منم همین مدلیه ، صد تا توهین میکنه یعنی یه کاری میکنه کلا هر موقع هم اذیت میکنه لال بشم ، هیچکس ...

شماچکارمیکنی اینجورمواقع حتی بااینکه حق بامنه توهین میکنه ک لال بشم فقط میگم بحث نکن چیزی نگو حتی اشتباهاتشو ن قبول میکنه ن تغییرمیده خودشو

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊