2777
2789
عنوان

دیروز تولد مادرشوهرم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 41 پست
من ن تاریخ تولد مادرشوهرم ن پدرشوهرم ندارم..ب من چ ک کی تولدشونه،

منم خودم رو زده بودم به اون راه ولی شوهرم یادش بود

من همونم که تا میدیدیم ذوق میکردی 💔حالا اما فاز غم میگیری💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تورو خدا حساسیت نشون نده چون میشه شروع دعواهاتون شوهرت میفهمه رو مادرش حساسی اذبتت میکنه کلا بیخ ...

اتفاقا تازه یه دعوای بزرگ سر مامانش داشتیم الان میخوام یه جوری از زیر زبون بکشم پول ریخته واسش نمیدونم چجوری

دعوت میکنید و نمیاد؟!🤔

نه دعوت نمی کنیم ولی مثلا زنگ میزنه به پسرش تولدت مبارک بعد هیچ وقت کادو نمیاره تولد من رو که اصلا به روش نمیاره

واسه مادرش خیلی هم کمهنکنه انتظار داشتی تولد مامانشو به هیچ جاش نزاره؟؟!!

پس چرا مامانش تولد ما رو به هیچ جاش نمیذاره 😁

پیانو واریزیش رو دیدم

پس اصلا چیزی نگو ،اینطوری شوهرت حساس تر میشه، من زیاد پیام واریز شوهرم رو می دیدم ولی هیچ وقت به روش نیاوردم، بنظرم اصلا پول های کم مهم نیست، ۳۰۰ واقعا کمه ، بهش فکرم نکن.

عجب 😐😐😐 مامانشه هاا این همه سال بزرگش کرده بعد بخاطر چندسال نیومدن به تولد شماها کلا ولش کنه؟

نه ولش نکنه مامانش هیچ موقع واسه ما ارزشی قائل نیست

عاقا یه سوالهمه اونایی که گفتین مادرشه هااااآیا تو این موقعیت که اسی گف بودین؟؟؟مثلا واس مادر شوهرت ...

شوهرشون رو جررر میدن😂 

شوهرشون رو جررر میدن😂

اسی اکثرا اصن مجردن ،نمیدونن غاز کجا تخم میکنه

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "